De Hunkeler Innovationdays hebben dit jaar een drukke editie achter de rug. Van 27 februari tot 2 maart trokken zo'n 6700 bezoekers naar de internationale vakbeurs in Luzern. "Na de vierjarige pandemiepauze waren de circa honderd exposanten zeer tevreden met het succes", stelt organisator Hunkeler.

Vaste waarde

De Hunkeler Innovationdays zijn uitgegroeid tot een vaste waarde voor de grafische industrie. De bezoekers kwamen uit meer dan honderd landen en de deelnemers bleven ook gemiddeld meer dan twee dagen wat het totaal aantal bezoeken bracht op 14.300. De meeste bezoekers kwamen uit Duitsland en Zwitserland, goed voor een aandeel van respectievelijk 21 en 20 procent. De Benelux tekende voor een aandeel van zeven procent.

De volgende editie van de Hunkeler Innovationdays vindt plaats van 24 tot en met 27 februari 2025.

De Hunkeler Innovationdays hebben dit jaar een drukke editie achter de rug. Van 27 februari tot 2 maart trokken zo'n 6700 bezoekers naar de internationale vakbeurs in Luzern. "Na de vierjarige pandemiepauze waren de circa honderd exposanten zeer tevreden met het succes", stelt organisator Hunkeler.De Hunkeler Innovationdays zijn uitgegroeid tot een vaste waarde voor de grafische industrie. De bezoekers kwamen uit meer dan honderd landen en de deelnemers bleven ook gemiddeld meer dan twee dagen wat het totaal aantal bezoeken bracht op 14.300. De meeste bezoekers kwamen uit Duitsland en Zwitserland, goed voor een aandeel van respectievelijk 21 en 20 procent. De Benelux tekende voor een aandeel van zeven procent.De volgende editie van de Hunkeler Innovationdays vindt plaats van 24 tot en met 27 februari 2025.