De 'Hunkeler Innovationdays' die normaal van 21 tot 24 februari 2022 in de 'Messe Luzern' in Zwitserland hadden moeten plaatsvinden, staan nu op de agenda van 27 februari tot 2 maart 2023.

Onvoorspelbare evolutie

"De beslissing is genomen in nauw overleg met onze belangrijkste exposanten en commerciële partners", onderstreept Stefan Hunkeler, de voorzitter van de raad van bestuur en bevoegd voor de 'Innovationdays'. "Het is onze bedoeling om een geslaagd evenement te organiseren. De onvoorspelbare evolutie van covid-19 in verschillende landen blijft de reismogelijkheden beperken. De regels en voorschriften in verband met de pandemie veranderen voortdurend en worden in sommige gevallen lokaal ingevuld. Daardoor blijven internationale reizen moeilijk. Bovendien worden verscheidene exposanten geconfronteerd met bevoorradingsproblemen - zoals de hele wereld die vandaag kent - en dat maakt de organisatie van zulk een evenement extra moeilijk."

Honderd jaar in 2022

Volgens de organisatoren hebben zo goed als alle exposanten zich al voor de 'Hunkeler Innovationdays' ingeschreven. "Alle reservaties voor een stand blijven behouden", preciseert Stefan Hunkeler. Op de volgende editie van het evenement staat de automatisering opnieuw centraal. In 2022 bestaat Hunkeler, dat digitale afwerkapparatuur produceert, overigens 100 jaar.

De 'Hunkeler Innovationdays' die normaal van 21 tot 24 februari 2022 in de 'Messe Luzern' in Zwitserland hadden moeten plaatsvinden, staan nu op de agenda van 27 februari tot 2 maart 2023. "De beslissing is genomen in nauw overleg met onze belangrijkste exposanten en commerciële partners", onderstreept Stefan Hunkeler, de voorzitter van de raad van bestuur en bevoegd voor de 'Innovationdays'. "Het is onze bedoeling om een geslaagd evenement te organiseren. De onvoorspelbare evolutie van covid-19 in verschillende landen blijft de reismogelijkheden beperken. De regels en voorschriften in verband met de pandemie veranderen voortdurend en worden in sommige gevallen lokaal ingevuld. Daardoor blijven internationale reizen moeilijk. Bovendien worden verscheidene exposanten geconfronteerd met bevoorradingsproblemen - zoals de hele wereld die vandaag kent - en dat maakt de organisatie van zulk een evenement extra moeilijk."Volgens de organisatoren hebben zo goed als alle exposanten zich al voor de 'Hunkeler Innovationdays' ingeschreven. "Alle reservaties voor een stand blijven behouden", preciseert Stefan Hunkeler. Op de volgende editie van het evenement staat de automatisering opnieuw centraal. In 2022 bestaat Hunkeler, dat digitale afwerkapparatuur produceert, overigens 100 jaar.