Als ontwikkelaar van software voor de label- en verpakkingsindustrie wil het Hybrid bedrijven helpen de kloof te overbruggen tussen e-commerce portals, prepress workflows en MIS/ERP-systemen. Om zowel prospecten kennis te laten maken met de mogelijkheden, als bestaande gebruikers op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen, organiseert Hybrid in verschillende landen lokale bijeenkomsten onder de naam 'Hybrid Huddle'. Op 19 maart vindt dit evenement plaats in Gent-Zwijnaarde en twee dagen later in het Nederlandse Amersfoort: "We willen vooral inspireren en demonstreren daartoe unieke oplossingen die gebouwd of geconfigureerd binnen onze applicatie."

Voor deze evenementen in België en Nederland nodigde Hybrid ook partners uit. Dit jaar zijn dit dat Arden Software, software leverancier van structural design software (CAD); Zund Benelux, leverancier van digitale snijtafels; Xeikon (ThermoflexX), leverancier van Xeikon ThermoflexX CtP apparatuur; en Global Graphics, software leverancier voor digitale press vendors. Inschrijven voor beide 'Huddle Benelux 2019'-evenmenten is mogelijk via de Hybrid website.

Als ontwikkelaar van software voor de label- en verpakkingsindustrie wil het Hybrid bedrijven helpen de kloof te overbruggen tussen e-commerce portals, prepress workflows en MIS/ERP-systemen. Om zowel prospecten kennis te laten maken met de mogelijkheden, als bestaande gebruikers op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen, organiseert Hybrid in verschillende landen lokale bijeenkomsten onder de naam 'Hybrid Huddle'. Op 19 maart vindt dit evenement plaats in Gent-Zwijnaarde en twee dagen later in het Nederlandse Amersfoort: "We willen vooral inspireren en demonstreren daartoe unieke oplossingen die gebouwd of geconfigureerd binnen onze applicatie."Voor deze evenementen in België en Nederland nodigde Hybrid ook partners uit. Dit jaar zijn dit dat Arden Software, software leverancier van structural design software (CAD); Zund Benelux, leverancier van digitale snijtafels; Xeikon (ThermoflexX), leverancier van Xeikon ThermoflexX CtP apparatuur; en Global Graphics, software leverancier voor digitale press vendors. Inschrijven voor beide 'Huddle Benelux 2019'-evenmenten is mogelijk via de Hybrid website.