Tijdens de vierdaagse vakbeurs Labelexpo in Brussel bezochten ruim 550 bedrijven de stand van Hybrid Software Group voor productdemonstraties. "Meer dan dertig klanten plaatsten bestellingen voor verpakkingsworkflow- en andere software, met een bestelwaarde van ruim 1,5 miljoen euro", stelt het bedrijf.

"Dit was mijn zestiende optreden op Labelexpo in Brussel, een van de belangrijkste evenementen voor onze sector", zegt Guido Van der Schueren, de voorzitter van Hybrid Software. "Hoewel ik uitkijk naar de volgende incarnatie van Labelexpo Europe in Barcelona, zal ik altijd met veel plezier terugdenken aan de beurzen in Brussel en ben ik erg blij dat de laatste beurs in Brussel zo'n groot succes was voor Hybrid Software en onze klanten."

Samenwerking met Koenig & Bauer

Drukpersenfabrikant Koenig & Bauer werkt samen met Hybrid Software aan 'PrintFusion', een verpakkingsworkflowoplossing voor de Rapida vellenoffsetpersen. PrintFusion fungeert als toegangspoort en stuurt de Koenig & Bauer-persen aan met PACKZ prepress software en de Cloudflow productieworkflowsuite. "PrintFusion is het resultaat van een symbiotische samenwerking: wat samen wordt bereikt is groter dan de som der delen", zegt Ralf Sammeck, de chief data officer bij Koenig & Bauer. "We hebben onze mensen gebundeld om een innovatieve oplossing voor onze klanten te ontwikkelen", duidt Christopher Graf, de chief marketing officer van Hybrid Software.

Tijdens de vierdaagse vakbeurs Labelexpo in Brussel bezochten ruim 550 bedrijven de stand van Hybrid Software Group voor productdemonstraties. "Meer dan dertig klanten plaatsten bestellingen voor verpakkingsworkflow- en andere software, met een bestelwaarde van ruim 1,5 miljoen euro", stelt het bedrijf."Dit was mijn zestiende optreden op Labelexpo in Brussel, een van de belangrijkste evenementen voor onze sector", zegt Guido Van der Schueren, de voorzitter van Hybrid Software. "Hoewel ik uitkijk naar de volgende incarnatie van Labelexpo Europe in Barcelona, zal ik altijd met veel plezier terugdenken aan de beurzen in Brussel en ben ik erg blij dat de laatste beurs in Brussel zo'n groot succes was voor Hybrid Software en onze klanten."