Hybrid Software kondigt verschillende nieuwe producten en technologieën aan die zullen worden gedemonstreerd tijdens Drupa. Een greep uit het aanbod:

SaaS-workflowoplossing

Cloudflow is de enterprise-productieworkflow van Hybrid. Het systeem automatiseert prepresstaken voor meer dan duizend klanten wereldwijd. Alle demo's op Drupa zullen worden uitgevoerd met behulp van MyCloudflow, een volledig op de cloud gebaseerde SaaS-oplossing die draait in een dedicated cluster van Amazon Web Services (AWS). De oplossing biedt toegang tot Cloudflow via een private en beveiligde omgeving voor elke klant.

3D-aanbod

De ProofScope-tool van Cloudflow voor het bekijken en goedkeuren van artwork is verbeterd met de toevoeging van een 3D-goedkeuringssysteem gebaseerd op iC3D-technologie. Gebruikers kunnen productlabels visualiseren evenals veredelingen zoals glitter en vernissen, rechtstreeks toegepast op driedimensionale vormen zoals karton en flessen. Hybrid Software demonstreert op Drupa ook de nieuwe Capture3D-software voor nauwkeurige vervorming van artwork voor het printen van shrink sleeves en metalen verpakkingen.

SaaS prepresstool

MyPACKZ is een op SaaS gebaseerde prepress-applicatie voor elk drukproces, digitaal of conventioneel, afgeleid van de PACKZ-software van Hybrid Software. PACKZ, met meer dan vijfduizend verkochte exemplaren, biedt een set verpakkingsprepress-tools. MyPACKZ biedt dezelfde functionaliteit in een gehost SaaS-bedrijfsmodel voor verhoogde productie-efficiëntie, kwaliteitsverbeteringen en verlaagde foutenpercentages. "Het is de ideale bewerkingvsoplossing voor MyCloudflow-klanten omdat het hen in staat stelt hun bestanden te allen tijde in de cloud te houden, zelfs wanneer bewerking vereist is", stelt het bedrijf.

Color management voor labels en verpakkingen

ColorSpace is technologie van dochterbedrijf ColorLogic. De oplossing biedt geoptimaliseerde kleurafstemming voor digitaal en conventioneel drukwerk aan de gebruikers van PACKZ en Cloudflow. ColorSpace ondersteunt CMYK, extended gamut GMYKOGV en specifieke merkkleureninkten. De oplossing kan aan niet-experts automatisch de beste inktconfiguratie selecteren voor elke taak op een bepaalde drukpers, op basis van de kleinste afwijking van de spectrale kleur, met rapportering aan het MIS/ERP-systeem voor het maken van nauwkeurige offertes.

Hybrid Software kondigt verschillende nieuwe producten en technologieën aan die zullen worden gedemonstreerd tijdens Drupa. Een greep uit het aanbod:Cloudflow is de enterprise-productieworkflow van Hybrid. Het systeem automatiseert prepresstaken voor meer dan duizend klanten wereldwijd. Alle demo's op Drupa zullen worden uitgevoerd met behulp van MyCloudflow, een volledig op de cloud gebaseerde SaaS-oplossing die draait in een dedicated cluster van Amazon Web Services (AWS). De oplossing biedt toegang tot Cloudflow via een private en beveiligde omgeving voor elke klant.De ProofScope-tool van Cloudflow voor het bekijken en goedkeuren van artwork is verbeterd met de toevoeging van een 3D-goedkeuringssysteem gebaseerd op iC3D-technologie. Gebruikers kunnen productlabels visualiseren evenals veredelingen zoals glitter en vernissen, rechtstreeks toegepast op driedimensionale vormen zoals karton en flessen. Hybrid Software demonstreert op Drupa ook de nieuwe Capture3D-software voor nauwkeurige vervorming van artwork voor het printen van shrink sleeves en metalen verpakkingen.MyPACKZ is een op SaaS gebaseerde prepress-applicatie voor elk drukproces, digitaal of conventioneel, afgeleid van de PACKZ-software van Hybrid Software. PACKZ, met meer dan vijfduizend verkochte exemplaren, biedt een set verpakkingsprepress-tools. MyPACKZ biedt dezelfde functionaliteit in een gehost SaaS-bedrijfsmodel voor verhoogde productie-efficiëntie, kwaliteitsverbeteringen en verlaagde foutenpercentages. "Het is de ideale bewerkingvsoplossing voor MyCloudflow-klanten omdat het hen in staat stelt hun bestanden te allen tijde in de cloud te houden, zelfs wanneer bewerking vereist is", stelt het bedrijf.ColorSpace is technologie van dochterbedrijf ColorLogic. De oplossing biedt geoptimaliseerde kleurafstemming voor digitaal en conventioneel drukwerk aan de gebruikers van PACKZ en Cloudflow. ColorSpace ondersteunt CMYK, extended gamut GMYKOGV en specifieke merkkleureninkten. De oplossing kan aan niet-experts automatisch de beste inktconfiguratie selecteren voor elke taak op een bepaalde drukpers, op basis van de kleinste afwijking van de spectrale kleur, met rapportering aan het MIS/ERP-systeem voor het maken van nauwkeurige offertes.