Hybrid Software dat Belgische roots heeft, is een fabrikant van software voor de label- en verpakkingsmarkt. Voor elk van de twee kernproducten, Packz en Cloudflow, zijn er meer dan 100 nieuwe of verbeterde functionaliteiten.

Packz

HYBRID Software heeft nu Packz 6.0 uitgebracht, de laatste versie van de krachtige native PDF prepress productietool voor etiketten en verpakkingen. De versie heeft veel nieuwe functies, waaronder:

- Pactions dat toelaat om binnen Packz, series van routinematige taken te automatiseren en deze op te slaan als actielijsten. Pactions kunnen naadloos worden samengevoegd met de Cloudflow Packzflow automatisering op de server.

-Packzimizer: een automatische step-and-repeat oplossing voor drukveloptimalisatie en gang run printing. Werkt op basis van PDF-files en stans-bestanden.

-VDP Execute en Boosters: met de Packz-oplossing voor het printen van variabele data kunnen etiketten- en verpakkingsconverters hun ontwerpen voorzien van variabele tekst, verschillende kleuren en afbeeldingen, getallen en barcodes. De optie VDP Execute combineert statische en variabele ontwerpelementen in geoptimaliseerde PDF-layouts, die razendsnel naar elke digitale pers worden uitgevoerd.

- PDF X-4 ondersteuning

-Met Stepz 6.0 biedt Hybrid Software nu een aparte, instapversie aan van Packz. Het is bedoeld voor digitale printbedrijven en beschikbaar vanaf september.

Cloudflow

Cloudflow: Met meer dan 750 installaties is de Cloudflow enterprise serversoftware voor bestands- en activabeheer, soft proofing en workflow-automatisering geüpdatet met nieuwe functies, en de nieuwe gebruikersinterface Nebula.

- Tectonics software voor het automatisch en ideaal vullen van flexoplaten. Gebaseerd op job-en flexoplaateigenschappen. Vermindert afval en optimaliseert het gebruik van flexo CTP-apparaten door de lay-out van jobs te optimaliseren. De softwareoplossing ondersteunt plaatbelichters van verschillende fabrikanten.

- Intelligent Flexo: Hybrid heeft samengewerkt met industriepartners om de kwaliteit van flexo te verbeteren op een herhaalbare, geautomatiseerde manier (onafhankelijk van CTP-merk of platenleverancier). Omvat een nieuwe rastermodule en additionele surface screening.

- VDP (Variabele Data Printing): De VDP PDF-documentstructuur is geoptimaliseerd om naadloos en snel te kunnen werken op bestaande digitale DFE's en te worden verwerkt door de op Harlequin gebaseerde Cloudflow RIP.

Hybrid Software breidt intussen zijn ecosysteem steeds verder uit door samen te werken met partners op verschillende gebieden: ERP/EMS; OEM; CAD/3D; inline drukkwaliteitsinspectie; digitaal printen; enz.

Hybrid Software dat Belgische roots heeft, is een fabrikant van software voor de label- en verpakkingsmarkt. Voor elk van de twee kernproducten, Packz en Cloudflow, zijn er meer dan 100 nieuwe of verbeterde functionaliteiten.PackzHYBRID Software heeft nu Packz 6.0 uitgebracht, de laatste versie van de krachtige native PDF prepress productietool voor etiketten en verpakkingen. De versie heeft veel nieuwe functies, waaronder:- Pactions dat toelaat om binnen Packz, series van routinematige taken te automatiseren en deze op te slaan als actielijsten. Pactions kunnen naadloos worden samengevoegd met de Cloudflow Packzflow automatisering op de server.-Packzimizer: een automatische step-and-repeat oplossing voor drukveloptimalisatie en gang run printing. Werkt op basis van PDF-files en stans-bestanden.-VDP Execute en Boosters: met de Packz-oplossing voor het printen van variabele data kunnen etiketten- en verpakkingsconverters hun ontwerpen voorzien van variabele tekst, verschillende kleuren en afbeeldingen, getallen en barcodes. De optie VDP Execute combineert statische en variabele ontwerpelementen in geoptimaliseerde PDF-layouts, die razendsnel naar elke digitale pers worden uitgevoerd.- PDF X-4 ondersteuning-Met Stepz 6.0 biedt Hybrid Software nu een aparte, instapversie aan van Packz. Het is bedoeld voor digitale printbedrijven en beschikbaar vanaf september.CloudflowCloudflow: Met meer dan 750 installaties is de Cloudflow enterprise serversoftware voor bestands- en activabeheer, soft proofing en workflow-automatisering geüpdatet met nieuwe functies, en de nieuwe gebruikersinterface Nebula.- Tectonics software voor het automatisch en ideaal vullen van flexoplaten. Gebaseerd op job-en flexoplaateigenschappen. Vermindert afval en optimaliseert het gebruik van flexo CTP-apparaten door de lay-out van jobs te optimaliseren. De softwareoplossing ondersteunt plaatbelichters van verschillende fabrikanten.- Intelligent Flexo: Hybrid heeft samengewerkt met industriepartners om de kwaliteit van flexo te verbeteren op een herhaalbare, geautomatiseerde manier (onafhankelijk van CTP-merk of platenleverancier). Omvat een nieuwe rastermodule en additionele surface screening.- VDP (Variabele Data Printing): De VDP PDF-documentstructuur is geoptimaliseerd om naadloos en snel te kunnen werken op bestaande digitale DFE's en te worden verwerkt door de op Harlequin gebaseerde Cloudflow RIP. Hybrid Software breidt intussen zijn ecosysteem steeds verder uit door samen te werken met partners op verschillende gebieden: ERP/EMS; OEM; CAD/3D; inline drukkwaliteitsinspectie; digitaal printen; enz.