HYBRID Software wordt de voorkeursreseller voor Flow, het belangrijkste softwareproduct van TGS, gevestigd in Merelbeke. Flow is een op SaaS gebaseerde oplossing voor artworkbeheer die merken en retailers helpt bij het beheren van hun portfolio's van complexe grafische projecten. De software biedt een overzicht van projecten, ondersteunt briefings, visuele goedkeuring, enzovoort. Via de API-functionaliteit integreert Flow met ERP-, PIM- en DAM-systemen.

Gemeenschappelijke roadmap

"HYBRID Software is al lang gericht op productietoepassingen en verkoopt voornamelijk aan verpakkingsdrukkers en converters. Maar onlangs is de activiteit in de merkenruimte toegenomen door de overname van iC3D en Quadraxis", zegt Igor Vandromme, business manager New Market Segments van Hybrid Software. "Onze nieuwe samenwerking met TGS is de volgende logische stap om ons bedrijf verder te laten groeien in het segment van merkeigenaars en retailers."

De samenwerking tussen HYBRID Software en TGS moet een gemeenschappelijke roadmap voor ontwikkeling en technologie mogelijk maken. "Flow is nauw gekoppeld aan HYBRIDs CLOUDFLOW, waardoor geavanceerde pre-pressfunctionaliteit wordt geboden, waaronder Proofscope-weergave, 3D-visualisaties, goedkeuringslussen en geautomatiseerde prepress voor TGS's Flow-klanten", aldus HYBRID Software.

HYBRID Software wordt de voorkeursreseller voor Flow, het belangrijkste softwareproduct van TGS, gevestigd in Merelbeke. Flow is een op SaaS gebaseerde oplossing voor artworkbeheer die merken en retailers helpt bij het beheren van hun portfolio's van complexe grafische projecten. De software biedt een overzicht van projecten, ondersteunt briefings, visuele goedkeuring, enzovoort. Via de API-functionaliteit integreert Flow met ERP-, PIM- en DAM-systemen."HYBRID Software is al lang gericht op productietoepassingen en verkoopt voornamelijk aan verpakkingsdrukkers en converters. Maar onlangs is de activiteit in de merkenruimte toegenomen door de overname van iC3D en Quadraxis", zegt Igor Vandromme, business manager New Market Segments van Hybrid Software. "Onze nieuwe samenwerking met TGS is de volgende logische stap om ons bedrijf verder te laten groeien in het segment van merkeigenaars en retailers."De samenwerking tussen HYBRID Software en TGS moet een gemeenschappelijke roadmap voor ontwikkeling en technologie mogelijk maken. "Flow is nauw gekoppeld aan HYBRIDs CLOUDFLOW, waardoor geavanceerde pre-pressfunctionaliteit wordt geboden, waaronder Proofscope-weergave, 3D-visualisaties, goedkeuringslussen en geautomatiseerde prepress voor TGS's Flow-klanten", aldus HYBRID Software.