In zijn nieuwe functie zal Steven Steenhaut de marketingactiviteiten van de groep coördineren over de zes business units van het bedrijf. Hij zal werkzaam zijn op het kantoor van Hybrid Software in Gent.

Steenhaut begon zijn carrière als verkoper van Océ-kopieerapparaten waarna hij ervaring opdeed op de marketingafdelingen van Panasonic en Fujitsu-Siemens. Hij behaalde een masterdiploma in Toegepaste Economie aan de Universiteit Gent en een MBA aan de Antwerp Management School.

Het grootste deel van zijn carrière was hij actief bij Nuance, marktleider in spraakherkenning, AI, PDF-en OCR-software. Daar beheerde hij het Global Marketing Demand Center, waarbij hij lokale marketingteams wereldwijd begeleidde en ondersteunde.

In zijn nieuwe functie zal Steven Steenhaut de marketingactiviteiten van de groep coördineren over de zes business units van het bedrijf. Hij zal werkzaam zijn op het kantoor van Hybrid Software in Gent.Steenhaut begon zijn carrière als verkoper van Océ-kopieerapparaten waarna hij ervaring opdeed op de marketingafdelingen van Panasonic en Fujitsu-Siemens. Hij behaalde een masterdiploma in Toegepaste Economie aan de Universiteit Gent en een MBA aan de Antwerp Management School.Het grootste deel van zijn carrière was hij actief bij Nuance, marktleider in spraakherkenning, AI, PDF-en OCR-software. Daar beheerde hij het Global Marketing Demand Center, waarbij hij lokale marketingteams wereldwijd begeleidde en ondersteunde.