ColorLogic, met hoofdzetel in het Duitse Rheine, is opgericht in 2002 en heeft een portfolio van kleurenmanagementsoftware ontwikkeld. Het bedrijf won onlangs de 'Pinnacle Product Award 2021' van Printing United. De software van ColorLogic wordt wereldwijd verkocht aan eindgebruikers en fabrikanten van printapparatuur.

Merkkleuren matchen

"Onze Harlequin RIP is de marktleider op het vlak van snelheid en kwaliteit voor digitaal printen en wordt gebruikt door verschillende fabrikanten maar het kleurenmanagement is gebaseerd op het vierkleuren CMYK-proces", duidt Mike Rottenborn, de CEO van Hybrid Software Group. "Nu de productie van etiketten en verpakkingen verschuift naar digitaal printen, is er meer vraag naar 7-kleurenprinters om de merkkleuren correct te matchen."

Volgens Rottenborn bieden de tools van ColorLogic "de perfecte combinatie van snelheid en kwaliteit voor deze veeleisende toepassingen." ColorLogic wordt de vijfde werkmaatschappij van de Hybrid Software Group, samen met Global Graphics Software, Hybrid Software, Meteor Inkjet en Xitron.

Krachten bundelen

"Ik heb ColorLogic bijna twintig jaar geleden opgericht en samen met de hulp van mijn geweldige team kunnen we met trots zeggen dat we toonaangevende ontwikkelaars zijn van hoogwaardige kleurenmanagementsystemen", stelt CEO Barbara Braun-Metz.

"Nu zijn we klaar voor de volgende grote stap - om de toekomstige ontwikkeling van onze technologie en onze producten te garanderen, hebben we besloten de krachten te bundelen met Hybrid Software Group PLC. Dit zal ons in staat stellen om te groeien", klinkt het.

ColorLogic, met hoofdzetel in het Duitse Rheine, is opgericht in 2002 en heeft een portfolio van kleurenmanagementsoftware ontwikkeld. Het bedrijf won onlangs de 'Pinnacle Product Award 2021' van Printing United. De software van ColorLogic wordt wereldwijd verkocht aan eindgebruikers en fabrikanten van printapparatuur."Onze Harlequin RIP is de marktleider op het vlak van snelheid en kwaliteit voor digitaal printen en wordt gebruikt door verschillende fabrikanten maar het kleurenmanagement is gebaseerd op het vierkleuren CMYK-proces", duidt Mike Rottenborn, de CEO van Hybrid Software Group. "Nu de productie van etiketten en verpakkingen verschuift naar digitaal printen, is er meer vraag naar 7-kleurenprinters om de merkkleuren correct te matchen."Volgens Rottenborn bieden de tools van ColorLogic "de perfecte combinatie van snelheid en kwaliteit voor deze veeleisende toepassingen." ColorLogic wordt de vijfde werkmaatschappij van de Hybrid Software Group, samen met Global Graphics Software, Hybrid Software, Meteor Inkjet en Xitron."Ik heb ColorLogic bijna twintig jaar geleden opgericht en samen met de hulp van mijn geweldige team kunnen we met trots zeggen dat we toonaangevende ontwikkelaars zijn van hoogwaardige kleurenmanagementsystemen", stelt CEO Barbara Braun-Metz."Nu zijn we klaar voor de volgende grote stap - om de toekomstige ontwikkeling van onze technologie en onze producten te garanderen, hebben we besloten de krachten te bundelen met Hybrid Software Group PLC. Dit zal ons in staat stellen om te groeien", klinkt het.