Nadat Quadraxis onder curatele was gesteld, was Hybrid Software de succesvolle bieder om de intellectuele eigendom van de vereffenaars te verwerven, inclusief softwarebroncode en handelsnamen.

Additive manufacturing

"De overname versterkt het aanbod van Hybrid Software Group op het gebied van 3D- en additive manufacturing-oplossingen", stelt het bedrijf. De beursgenoteerde groep is van plan om Quadraxis-software te integreren in zijn portfolio, dat ook andere 3D-toepassingen omvat, zoals iC3D en Met3D.

"Tijdens de 19 jaar dat Quadraxis actief is, heeft het een aantal unieke technologieën ontwikkeld om het vastleggen van 3D-modellen te vereenvoudigen om de vervorming van grafische ontwerpen voor krimpkousen, reliëf in metaalplaat en thermogevormde plastic verpakkingen te vergemakkelijken", stelt Nick De Roeck, co-voorzitter van Hybrid Software.

Geautomatiseerde workflows

"Veel bedrijven in de verpakkingsindustrie gebruiken Quadraxis-technologie in geautomatiseerde workflows om hun verpakkingsproductie minder handmatig en efficiënter te maken", zegt De Roeck. "We betreuren het natuurlijk dat het bedrijf onder curatele is gesteld en wilden de technologie echt redden. Door het succesvolle bod uit te brengen, zijn we blij de technologie een nieuw thuis te kunnen geven bij Hybrid Software."

Nadat Quadraxis onder curatele was gesteld, was Hybrid Software de succesvolle bieder om de intellectuele eigendom van de vereffenaars te verwerven, inclusief softwarebroncode en handelsnamen."De overname versterkt het aanbod van Hybrid Software Group op het gebied van 3D- en additive manufacturing-oplossingen", stelt het bedrijf. De beursgenoteerde groep is van plan om Quadraxis-software te integreren in zijn portfolio, dat ook andere 3D-toepassingen omvat, zoals iC3D en Met3D."Tijdens de 19 jaar dat Quadraxis actief is, heeft het een aantal unieke technologieën ontwikkeld om het vastleggen van 3D-modellen te vereenvoudigen om de vervorming van grafische ontwerpen voor krimpkousen, reliëf in metaalplaat en thermogevormde plastic verpakkingen te vergemakkelijken", stelt Nick De Roeck, co-voorzitter van Hybrid Software."Veel bedrijven in de verpakkingsindustrie gebruiken Quadraxis-technologie in geautomatiseerde workflows om hun verpakkingsproductie minder handmatig en efficiënter te maken", zegt De Roeck. "We betreuren het natuurlijk dat het bedrijf onder curatele is gesteld en wilden de technologie echt redden. Door het succesvolle bod uit te brengen, zijn we blij de technologie een nieuw thuis te kunnen geven bij Hybrid Software."