"De 3D-printindustrie staat op een tweesprong: terwijl printerproducenten en gebruikers zich richten op industrialisatie, hebben ze software nodig om hun workflows te optimaliseren en te stroomlijnen voor grootschalige productie", duidt Mike Rottenborn, de CEO van Hybrid Software Group.

Industriële printsoftware

Op Formnext in Frankfurt (van 7 tot 10 november 2023) lanceert Hybrid Software Cloudflow Maker, een workflow-oplossing voor industriële Binder en Material Jetting, twee AM-technologieën. De software is gebouwd op OPC-UA-standaarden en is volledig op API gebaseerd.

"Tientallen jaren ervaring in het nauwkeurig plaatsen van druppels op de juiste plek is slechts één aspect; industriële printsoftware gaat ook over de mogelijkheid om snelle, veilige en modulaire oplossingen te bieden, evenals klantgerichte ondersteuning, onderhoud en upgrades", zegt Kris Binon, AM Business Unit development manager.

"De 3D-printindustrie staat op een tweesprong: terwijl printerproducenten en gebruikers zich richten op industrialisatie, hebben ze software nodig om hun workflows te optimaliseren en te stroomlijnen voor grootschalige productie", duidt Mike Rottenborn, de CEO van Hybrid Software Group.Op Formnext in Frankfurt (van 7 tot 10 november 2023) lanceert Hybrid Software Cloudflow Maker, een workflow-oplossing voor industriële Binder en Material Jetting, twee AM-technologieën. De software is gebouwd op OPC-UA-standaarden en is volledig op API gebaseerd."Tientallen jaren ervaring in het nauwkeurig plaatsen van druppels op de juiste plek is slechts één aspect; industriële printsoftware gaat ook over de mogelijkheid om snelle, veilige en modulaire oplossingen te bieden, evenals klantgerichte ondersteuning, onderhoud en upgrades", zegt Kris Binon, AM Business Unit development manager.