De 400ste Packz werd geïnstalleerd bij het Italiaanse flexo prepress bedrijf Z Due. Packz dat beschikbaar is voor OSX- en Windows-platformen, biedt 64-bit multiprocessing van native PDF-files. De software kan worden gebruikt voor automatische en manuele trapping, kleurenseparatie mapping, step & repeat en het genereren van barcodes, kortom voor alle prepress productievereisten voor flexodruk.

Op Drupa zal Hybrid Software een cloud-gebaseerde workflowoplossing, variabele data opties voor digitale verpakkingsdruk, warping en 3D presentatiemogelijkheden voor shrink sleeves en kartonverpakkingen voorstellen. Er komt ook een 64-bit schaalbare RIP van Global Graphics voor Mac en PC. Guido Van der Schueren heeft sinds eind 2014 een participatie in Global Graphics, een op Euronext genoteerde fabrikant van RIP-software. In februari kondigde Global Graphics een strategische alliantie met Hybrid Software aan.

De 400ste Packz werd geïnstalleerd bij het Italiaanse flexo prepress bedrijf Z Due. Packz dat beschikbaar is voor OSX- en Windows-platformen, biedt 64-bit multiprocessing van native PDF-files. De software kan worden gebruikt voor automatische en manuele trapping, kleurenseparatie mapping, step & repeat en het genereren van barcodes, kortom voor alle prepress productievereisten voor flexodruk.Op Drupa zal Hybrid Software een cloud-gebaseerde workflowoplossing, variabele data opties voor digitale verpakkingsdruk, warping en 3D presentatiemogelijkheden voor shrink sleeves en kartonverpakkingen voorstellen. Er komt ook een 64-bit schaalbare RIP van Global Graphics voor Mac en PC. Guido Van der Schueren heeft sinds eind 2014 een participatie in Global Graphics, een op Euronext genoteerde fabrikant van RIP-software. In februari kondigde Global Graphics een strategische alliantie met Hybrid Software aan.