Jan Ruysschaert is afgevaardigd bestuurder van de Europese dochteronderneming met vestiging in België. Ruysschaert is een bekend figuur in de grafische sector en werkte voordien voor Artwork Systems en EskoArtwork. In Europa zijn inmiddels 11 mensen in dienst bij Hybrid Software.

Jan Ruysschaert: "OLM zet de conventionele manier van denken hoe een bedrijf zijn hardware, software en workflows dient te integreren, op zijn kop. Door integratie te beschouwen als een product, beschikken grafische bedrijven voor de eerste keer over de mogelijkheid om dit op een economische manier zelf te gaan doen."

Het belangrijkste product in de portfolio is FaceLift dat voorziet in een toolset voor naadloze integratie van productie workflows, MIS/ERP-systemen, websites van derden, externe databases en andere digitale bronnen.

"Alle Hybrid producten werken via een web browser en bieden fabrikant-onafhankelijke oplossingen gebaseerd op JDF/JMF en SQL. Als de klant het wil, nemen we het integratieproces in handen, maar in de meeste gevallen kan hij die taak zelf uitvoeren met de FaceLift-tools. Dit verklaart grotendeels waarom de integratiekost bescheiden kan worden gehouden."

Componenten van FaceLift zijn onder andere FrontDesk voor het opzetten van een web-to-print portaal en FileForce voor de connectie van verschillende productievestigingen zonder dat daarbij gebruik moet gemaakt worden van een centrale fileserver of een DAM-systeem.

Een nieuwigheid van het bedrijf is Proofscope Live voor online soft proofing, annotatie, en live editeren. Deze software is een uitbreiding van Hybrid's Proofscope software en werd ontwikkeld om te werken met HTML 5 en JavaScript.

Hybrid Software noteerde de eerste zes maanden van dit jaar 10 orders in Europa. Wereldwijd heeft het bedrijf nu meer dan 200 klanten.

Guido Vander Schueren, destijds medeoprichter van Artwork Systems, is Chairman of the Board en hoofdaandeelhouder van Hybrid Software.

Jan Ruysschaert is afgevaardigd bestuurder van de Europese dochteronderneming met vestiging in België. Ruysschaert is een bekend figuur in de grafische sector en werkte voordien voor Artwork Systems en EskoArtwork. In Europa zijn inmiddels 11 mensen in dienst bij Hybrid Software.Jan Ruysschaert: "OLM zet de conventionele manier van denken hoe een bedrijf zijn hardware, software en workflows dient te integreren, op zijn kop. Door integratie te beschouwen als een product, beschikken grafische bedrijven voor de eerste keer over de mogelijkheid om dit op een economische manier zelf te gaan doen."Het belangrijkste product in de portfolio is FaceLift dat voorziet in een toolset voor naadloze integratie van productie workflows, MIS/ERP-systemen, websites van derden, externe databases en andere digitale bronnen."Alle Hybrid producten werken via een web browser en bieden fabrikant-onafhankelijke oplossingen gebaseerd op JDF/JMF en SQL. Als de klant het wil, nemen we het integratieproces in handen, maar in de meeste gevallen kan hij die taak zelf uitvoeren met de FaceLift-tools. Dit verklaart grotendeels waarom de integratiekost bescheiden kan worden gehouden."Componenten van FaceLift zijn onder andere FrontDesk voor het opzetten van een web-to-print portaal en FileForce voor de connectie van verschillende productievestigingen zonder dat daarbij gebruik moet gemaakt worden van een centrale fileserver of een DAM-systeem.Een nieuwigheid van het bedrijf is Proofscope Live voor online soft proofing, annotatie, en live editeren. Deze software is een uitbreiding van Hybrid's Proofscope software en werd ontwikkeld om te werken met HTML 5 en JavaScript.Hybrid Software noteerde de eerste zes maanden van dit jaar 10 orders in Europa. Wereldwijd heeft het bedrijf nu meer dan 200 klanten.Guido Vander Schueren, destijds medeoprichter van Artwork Systems, is Chairman of the Board en hoofdaandeelhouder van Hybrid Software.