ICE Europe, voluit de International Converting Exhibition, draait om op maat gemaakte product- en verwerkingsoplossingen, investeringsmogelijkheden en andere topics. De editie van maart 2022 was goed voor 13.000 vierkante beursoppervlakte.

Digitalisering en duurzaamheid

"Met de huidige marktsituatie in het achterhoofd is het vooral belangrijk om te focussen op cruciale thema's als efficiëntie, productiviteit, automatisering, digitalisering, maar ook duurzaamheid", stelt de beursorganisator.

ICE Europe profileert zich als dé ontmoetingsplaats voor de converting-industrie. "De beurs trekt specialisten uit een breed scala van sectoren, variërend van verpakkingen, drukwerk, kunststoffen tot engineering en nog veel meer", zegt Patrick Herman, de event director van de Converting, Paper and Print Events bij Mack-Brooks Exhibitions.

ICE Europe loopt simultaan met CCE International, een vakbeurs voor de kartonindustrie, en InPrint München.

ICE Europe loopt simultaan met CCE International en InPrint München.
ICE Europe, voluit de International Converting Exhibition, draait om op maat gemaakte product- en verwerkingsoplossingen, investeringsmogelijkheden en andere topics. De editie van maart 2022 was goed voor 13.000 vierkante beursoppervlakte."Met de huidige marktsituatie in het achterhoofd is het vooral belangrijk om te focussen op cruciale thema's als efficiëntie, productiviteit, automatisering, digitalisering, maar ook duurzaamheid", stelt de beursorganisator.ICE Europe profileert zich als dé ontmoetingsplaats voor de converting-industrie. "De beurs trekt specialisten uit een breed scala van sectoren, variërend van verpakkingen, drukwerk, kunststoffen tot engineering en nog veel meer", zegt Patrick Herman, de event director van de Converting, Paper and Print Events bij Mack-Brooks Exhibitions.ICE Europe loopt simultaan met CCE International, een vakbeurs voor de kartonindustrie, en InPrint München.