Dirk Salens en Rudi Mussche die Jean Dooms aan het hoofd van Igepa Belux opvolgen, noemen het een kleine maar strategisch belangrijke acquisitie. Voorheen zorgden overnames vooral voor de uitbreiding van het productengamma voor klanten binnen de brede grafische sector. Met het bedrijf uit Tubeke wordt een nieuw klantenpotentieel aangeboord met een nieuw productengamma.

"M&S Professional Team past binnen de overnamepolitiek van het bedrijf: winstgevend, actief in een stabiele of groeiende markt, met producten die kunnen gestockeerd worden in onze magazijnen en aansluiten bij onze logistieke kernactiviteiten. De grafische industrie blijft een zeer belangrijke markt voor Igepa Belux maar het strategisch plan voor de volgende drie jaar is eveneens gericht op de spreiding van de activiteiten over andere sectoren."

Igepa Belux gaat ook van start met een nieuwe organisatiestructuur gebaseerd op twee grote zogenaamde customer units: Graphic Communication met Serge De Crits als Sales Director. Deze unit zal klanten die drukwerk en printwerk (klein en groot formaat) verkopen (print for profit) bedienen; en Industry Services & Trade onder leiding van Sales Director Christophe Van Moortel. Het cliënteel hier zijn resellers, overheden, B2B-klanten, inhuis-drukkerijen, enz. De respectievelijke verkoopsteams zullen ondersteund worden door een groep van productmanagers, geleid door de nieuwe marketing directeur Stefan Vanhecke.

Dirk Salens en Rudi Mussche die Jean Dooms aan het hoofd van Igepa Belux opvolgen, noemen het een kleine maar strategisch belangrijke acquisitie. Voorheen zorgden overnames vooral voor de uitbreiding van het productengamma voor klanten binnen de brede grafische sector. Met het bedrijf uit Tubeke wordt een nieuw klantenpotentieel aangeboord met een nieuw productengamma. "M&S Professional Team past binnen de overnamepolitiek van het bedrijf: winstgevend, actief in een stabiele of groeiende markt, met producten die kunnen gestockeerd worden in onze magazijnen en aansluiten bij onze logistieke kernactiviteiten. De grafische industrie blijft een zeer belangrijke markt voor Igepa Belux maar het strategisch plan voor de volgende drie jaar is eveneens gericht op de spreiding van de activiteiten over andere sectoren."Igepa Belux gaat ook van start met een nieuwe organisatiestructuur gebaseerd op twee grote zogenaamde customer units: Graphic Communication met Serge De Crits als Sales Director. Deze unit zal klanten die drukwerk en printwerk (klein en groot formaat) verkopen (print for profit) bedienen; en Industry Services & Trade onder leiding van Sales Director Christophe Van Moortel. Het cliënteel hier zijn resellers, overheden, B2B-klanten, inhuis-drukkerijen, enz. De respectievelijke verkoopsteams zullen ondersteund worden door een groep van productmanagers, geleid door de nieuwe marketing directeur Stefan Vanhecke.