Igepa Forum SAS heeft de activiteiten van de firma Forum Distribution SAS overgenomen. Dit bedrijf, gevestigd in Emmerainville, in de buurt van Lognes, verloor als gevolg van een brand op 12 augustus 2013, zijn logistiek distributie- en verwerkingsapparaat. Dankzij de reactie van het management, de toewijding van het personeel en de steun van hun trouwe leveranciers is Forum erin geslaagd een noodoplossing te garanderen voor hun trouwe klanten en dit vanuit twee geïmproviseerde logistieke platforms in de Parijse regio. Vanaf 2 december vaart Forum Distribution verder onder de vlag van Igepa Forum. Zij zullen dan opereren vanuit de nieuwe burelen en magazijnen gelegen te Lognes.

In de loop van de maand december zal de stock er gehergroepeerd worden en de verwerkingsinstallaties geïnstalleerd. De voltallige equipe van Forum Distribution vervoegt de nieuwe firma en verheugt zich op de verdere continuïteit.

Igepa Belux zal in de komende maanden alle nodige steun bieden voor de ontwikkeling van Igepa Forum en zal het bestaande Forum assortiment verrijken met haar uitgebreid gamma afdrukmedia voor grootformaat printers, displays, snijfolie enz. Forum Distribution telde 20 werknemers, verdeelde en verwerkte ongeveer 3000 ton kunststofplaten en realiseerde een zakencijfer van 10 miljoen euro.

Door deze overname verdubbelt de omzet van de sign & display-afdeling van Igepa Belux. Dit is een belangrijke stap in de verdere diversificatie van Igepa Belux.

Igepa Forum SAS heeft de activiteiten van de firma Forum Distribution SAS overgenomen. Dit bedrijf, gevestigd in Emmerainville, in de buurt van Lognes, verloor als gevolg van een brand op 12 augustus 2013, zijn logistiek distributie- en verwerkingsapparaat. Dankzij de reactie van het management, de toewijding van het personeel en de steun van hun trouwe leveranciers is Forum erin geslaagd een noodoplossing te garanderen voor hun trouwe klanten en dit vanuit twee geïmproviseerde logistieke platforms in de Parijse regio. Vanaf 2 december vaart Forum Distribution verder onder de vlag van Igepa Forum. Zij zullen dan opereren vanuit de nieuwe burelen en magazijnen gelegen te Lognes. In de loop van de maand december zal de stock er gehergroepeerd worden en de verwerkingsinstallaties geïnstalleerd. De voltallige equipe van Forum Distribution vervoegt de nieuwe firma en verheugt zich op de verdere continuïteit. Igepa Belux zal in de komende maanden alle nodige steun bieden voor de ontwikkeling van Igepa Forum en zal het bestaande Forum assortiment verrijken met haar uitgebreid gamma afdrukmedia voor grootformaat printers, displays, snijfolie enz. Forum Distribution telde 20 werknemers, verdeelde en verwerkte ongeveer 3000 ton kunststofplaten en realiseerde een zakencijfer van 10 miljoen euro. Door deze overname verdubbelt de omzet van de sign & display-afdeling van Igepa Belux. Dit is een belangrijke stap in de verdere diversificatie van Igepa Belux.