Op de Open House vorige week bij Komori Europe in het Nederlandse Utrecht werd de samenwerking bekendgemaakt tussen Igepa Belux en de Japanse drukpersenfabrikant. Igepa zal optreden als exclusieve agent van Komori voor België en Luxemburg.

Daarnaast worden de vouwmachines en automatiseringsoplossingen van MBO Postpress Solutions GmbH, een onderdeel van de Komori groep, in België en Luxemburg exclusief door Igepa Belux verdeeld.

Versterking van technologiegamma

"Igepa Belux gelooft sterk in de toekomst van de grafische industrie", zegt Dirk Salens, de CEO van het bedrijf. De groothandel, met meer dan 300 werknemers, zet in op oplossingen voor zowel offset als voor de digitale drukmarkt.

"We zijn dan ook verheugd een nieuw partnership met de leveranciers Komori en MBO te kunnen aankondigen. Hun drukpersen en afwerkingsmachines helpen onze grafische klanten efficiënter te werken. Beide merken zijn een versterking van het technologiegamma van Igepa Belux", aldus de CEO.

Op de Open House vorige week bij Komori Europe in het Nederlandse Utrecht werd de samenwerking bekendgemaakt tussen Igepa Belux en de Japanse drukpersenfabrikant. Igepa zal optreden als exclusieve agent van Komori voor België en Luxemburg.Daarnaast worden de vouwmachines en automatiseringsoplossingen van MBO Postpress Solutions GmbH, een onderdeel van de Komori groep, in België en Luxemburg exclusief door Igepa Belux verdeeld."Igepa Belux gelooft sterk in de toekomst van de grafische industrie", zegt Dirk Salens, de CEO van het bedrijf. De groothandel, met meer dan 300 werknemers, zet in op oplossingen voor zowel offset als voor de digitale drukmarkt."We zijn dan ook verheugd een nieuw partnership met de leveranciers Komori en MBO te kunnen aankondigen. Hun drukpersen en afwerkingsmachines helpen onze grafische klanten efficiënter te werken. Beide merken zijn een versterking van het technologiegamma van Igepa Belux", aldus de CEO.