De nieuwe afdeling vindt onderdak in de gebouwen van Igepa in de industriezone E40 in Awans. Igepa Belux biedt er alle mogelijke technologie om creatief aan de slag te gaan met kunststof: stansen, frezen, lijmen, plooien en thermovormen zijn slechts een aantal voorbeelden van de talloze mogelijkheden.

Met de nieuwe activiteit boort Igepa meteen ook heel wat nieuwe en uiteenlopende markten aan: zowel in de medische sector, de industrie, de architectuur, interieurvormgeving, signalisatie, enz. vindt het bewerken van kunststof steeds meer ingang. Igepa Belux is dan ook vast van plan om in al die sectoren heel wat creatieve technische projecten tot een goed einde te brengen.

De nieuwe afdeling vindt onderdak in de gebouwen van Igepa in de industriezone E40 in Awans. Igepa Belux biedt er alle mogelijke technologie om creatief aan de slag te gaan met kunststof: stansen, frezen, lijmen, plooien en thermovormen zijn slechts een aantal voorbeelden van de talloze mogelijkheden. Met de nieuwe activiteit boort Igepa meteen ook heel wat nieuwe en uiteenlopende markten aan: zowel in de medische sector, de industrie, de architectuur, interieurvormgeving, signalisatie, enz. vindt het bewerken van kunststof steeds meer ingang. Igepa Belux is dan ook vast van plan om in al die sectoren heel wat creatieve technische projecten tot een goed einde te brengen.