Igepa is exclusief verdeler van Beelite in Benelux

16/09/13 om 00:00 - Bijgewerkt op 15/09/13 om 23:59

Bron: Grafisch Nieuws

Het Belgische Beelite heeft de voorbije jaren intensief geïnvesteerd in de ontwikkeling en de productie van honingraatpanelen voor visuele communicatie. Igepa Belux wordt er de exclusieve vertegenwoordiger van.

Igepa is exclusief verdeler van Beelite in Benelux

In rechtstreekse samenwerking met haar partners (drukkers en machinefabrikanten) werden door Beelite bestaande producten verbeterd en nieuwe toegevoegd.

Op vandaag beschikt Beelite over 2 kwaliteiten waarmee alle toepassingen, gaande van een rechtopstaand reclamebord tot een semi-permanente productdisplay en zelfs eventmeubilair eenvoudig kunnen gemaakt worden.

Nadat Beelite de eerste commerciële stappen gezet heeft zal Igepa nu de distributie binnen de Benelux overnemen. "Innovatie en productie zijn onze core-business", zegt Kristof Hots, Business Development Manager van Beelite. "Igepa is een perfect verlengstuk van onze organisatie. Zij dekken de volledige Benelux af zowel voor wat betreft opslag, distributie als directe sales ondersteuning."

Beelite is een 100% recycleerbaar papieren honingraatpaneel, bestemd voor indoor visuele communicatie. Beelite is tegelijk licht en sterk, perfect om te bedrukken en beschikbaar op groot formaat. Beelite wordt geproduceerd door Europal Viscom, gevestigd te Moeskroen, België.

Lees meer over: