De stalenboekjes werden vormgegeven door Gert Dooreman. Hij staat bekend als vaste vormgever van Tom Lanoye, hielp De Standaard en Humo aan een vernieuwde stijl en ontwerpt affiches voor talrijke theatergezelschappen en boeken voor ongeveer alle belangrijke uitgeverijen in Vlaanderen en Nederland.

In 9 boekjes zijn de mooiste Tekst & Cover papieren per kleur geordend. Een tiende boekje bundelt alle "Specials", de papiersoorten met een grote meerwaarde. Boekje 11 bevat de gerecycleerde papieren, boekje 12 is volledig gewijd aan de kartonsoorten.

Voor en achtercover van de boekjes werden bedrukt in typo. "Het gaat nu eenmaal om drukwerk en het tactiele aspect ervan wilden we nogmaals extra in de verf zetten." Op elk staaltje is een foto van een letterkast van de Vlaams persfotograaf en televisiefiguur Michiel Hendryckx mee opgenomen, zodat het effect van drukwerk onderling kan worden beoordeeld en vergeleken.

Nieuwkomers in de collectie zijn onder andere het streelzachte Fluweel; het opdikkende Passion 13; de nieuwe tinten van Malmero; het metallic gamma Stardream met 37 kleuren en zijn parelmoereffect, verschillende persingen en bijhorende enveloppen, enz. Naast het uitgebreide PEFC- en FSC-gamma van milieuvriendelijke papierkwaliteiten, zit in het assortiment ook nog de papierkwaliteit Bagasse op basis van milieuvriendelijke pulp van suikerriet, vlas en hennep.

De White Box werd uitgebracht op 4000 exemplaren waarvan 400 voor de Nederlandse markt, en werd volledig geproduceerd in België.

De stalenboekjes werden vormgegeven door Gert Dooreman. Hij staat bekend als vaste vormgever van Tom Lanoye, hielp De Standaard en Humo aan een vernieuwde stijl en ontwerpt affiches voor talrijke theatergezelschappen en boeken voor ongeveer alle belangrijke uitgeverijen in Vlaanderen en Nederland.In 9 boekjes zijn de mooiste Tekst & Cover papieren per kleur geordend. Een tiende boekje bundelt alle "Specials", de papiersoorten met een grote meerwaarde. Boekje 11 bevat de gerecycleerde papieren, boekje 12 is volledig gewijd aan de kartonsoorten.Voor en achtercover van de boekjes werden bedrukt in typo. "Het gaat nu eenmaal om drukwerk en het tactiele aspect ervan wilden we nogmaals extra in de verf zetten." Op elk staaltje is een foto van een letterkast van de Vlaams persfotograaf en televisiefiguur Michiel Hendryckx mee opgenomen, zodat het effect van drukwerk onderling kan worden beoordeeld en vergeleken.Nieuwkomers in de collectie zijn onder andere het streelzachte Fluweel; het opdikkende Passion 13; de nieuwe tinten van Malmero; het metallic gamma Stardream met 37 kleuren en zijn parelmoereffect, verschillende persingen en bijhorende enveloppen, enz. Naast het uitgebreide PEFC- en FSC-gamma van milieuvriendelijke papierkwaliteiten, zit in het assortiment ook nog de papierkwaliteit Bagasse op basis van milieuvriendelijke pulp van suikerriet, vlas en hennep.De White Box werd uitgebracht op 4000 exemplaren waarvan 400 voor de Nederlandse markt, en werd volledig geproduceerd in België.