Als het resultaat positief is, verschijnt op de pagina een korting op de verkoopprijs van een Ikea-wieg. De technologie die hiervoor wordt aangewend, is dezelfde als die bij zwangerschapsteststrips: antilichaampjes die zich binden aan het zwangerschapshormoon hCG, wat resulteert in een kleurverandering.

Voor het opschalen van de techniek en om de techniek geschikt te maken voor het formaat van een advertentie, werd samengewerkt met Mercene Labs.

De advertentie loopt in Amelia magazine, een van de belangrijkste Zweedse vrouwenbladen.

Deze gedrukte en creatieve advertentie was een schot in de roos. Het verhaal werd opgepikt door gespecialiseerde marketingtijdschriften en mainstream media, en het merk Ikea kwam er wereldwijd ruim mee onder de aandacht. Bekijk hier het filmpje.

Als het resultaat positief is, verschijnt op de pagina een korting op de verkoopprijs van een Ikea-wieg. De technologie die hiervoor wordt aangewend, is dezelfde als die bij zwangerschapsteststrips: antilichaampjes die zich binden aan het zwangerschapshormoon hCG, wat resulteert in een kleurverandering.Voor het opschalen van de techniek en om de techniek geschikt te maken voor het formaat van een advertentie, werd samengewerkt met Mercene Labs. De advertentie loopt in Amelia magazine, een van de belangrijkste Zweedse vrouwenbladen.Deze gedrukte en creatieve advertentie was een schot in de roos. Het verhaal werd opgepikt door gespecialiseerde marketingtijdschriften en mainstream media, en het merk Ikea kwam er wereldwijd ruim mee onder de aandacht. Bekijk hier het filmpje.