Het noodlijdende Illochroma werd in 2011 door het Chinese Haoneng overgenomen na het faillissement van de Franse aandeelhouder. In 2014 kon Illochroma Haoneng weer met winst aanknopen.

Illochroma Haoneng Europe produceert etiketten voor bierflesjes en andere dranken en is het Europese hoofdkwartier van het Chinese moederbedrijf. Er werken 65 mensen. De huidige vestiging liet geen uitbreiding toe. Er zal ook nog eens 10 miljoen euro worden geïnvesteerd in de nieuwe productiefaciliteiten waar onder andere een nieuwe drukpers komt. De productie op de nieuwe vestiging zou begin volgend jaar op punt moeten staan.

Het noodlijdende Illochroma werd in 2011 door het Chinese Haoneng overgenomen na het faillissement van de Franse aandeelhouder. In 2014 kon Illochroma Haoneng weer met winst aanknopen.Illochroma Haoneng Europe produceert etiketten voor bierflesjes en andere dranken en is het Europese hoofdkwartier van het Chinese moederbedrijf. Er werken 65 mensen. De huidige vestiging liet geen uitbreiding toe. Er zal ook nog eens 10 miljoen euro worden geïnvesteerd in de nieuwe productiefaciliteiten waar onder andere een nieuwe drukpers komt. De productie op de nieuwe vestiging zou begin volgend jaar op punt moeten staan.