Drukservice Impressa ontwikkelde een online platform voor iedereen met een passie voor bier brouwen.

Uit het persbericht:

De markt van de bierbrouwers is op zoek naar flexibele oplossingen in kleine en middelgrote oplages voor handmatige of machinale belijming. Brouwerijen met grote productieprocessen verwerken hun labels op rol, maar de kleine, smaakvolle biersoorten en -kwaliteiten zijn meestal het resultaat van een nog ambachtelijke werkwijze. En laat dat nu net de reden zijn voor de start van Bieretiket.be.

Op een uiterst eenvoudige webshop kan je als bierbrouwer op een desktop of zelfs op smartphone of tablet in 5 stappen de juiste etiketten bestellen: Kies je flesformaat; Kies je etiket (vooraan, achteraan, wikkel,...); Kies het gewenste materiaal; Vul je aantal in; en Upload je bestelling!

Bij de lancering wordt er gewerkt op 4 verschillende basisformaten: APO, Longneck, Steinie en Bière Belge omdat dit de 4 meest voorkomende formaten zijn. Op vraag van de klanten zal er ook maatwerk mogelijk zijn, in eender welke uitvoering.

In het persbericht staat verder dat er een online editor zal zijn voor het online uitvoeren van eenvoudige aanpassingen. Later zal het met de editor mogelijk zijn om zelf labels te ontwerpen of te personaliseren.

Er wordt ingezet op een wekelijkse gecombineerde drukproductie waardoor gunstige tarieven zullen kunnen worden aangeboden.

Drukservice Impressa ontwikkelde een online platform voor iedereen met een passie voor bier brouwen.Uit het persbericht:De markt van de bierbrouwers is op zoek naar flexibele oplossingen in kleine en middelgrote oplages voor handmatige of machinale belijming. Brouwerijen met grote productieprocessen verwerken hun labels op rol, maar de kleine, smaakvolle biersoorten en -kwaliteiten zijn meestal het resultaat van een nog ambachtelijke werkwijze. En laat dat nu net de reden zijn voor de start van Bieretiket.be.Op een uiterst eenvoudige webshop kan je als bierbrouwer op een desktop of zelfs op smartphone of tablet in 5 stappen de juiste etiketten bestellen: Kies je flesformaat; Kies je etiket (vooraan, achteraan, wikkel,...); Kies het gewenste materiaal; Vul je aantal in; en Upload je bestelling!Bij de lancering wordt er gewerkt op 4 verschillende basisformaten: APO, Longneck, Steinie en Bière Belge omdat dit de 4 meest voorkomende formaten zijn. Op vraag van de klanten zal er ook maatwerk mogelijk zijn, in eender welke uitvoering.In het persbericht staat verder dat er een online editor zal zijn voor het online uitvoeren van eenvoudige aanpassingen. Later zal het met de editor mogelijk zijn om zelf labels te ontwerpen of te personaliseren.Er wordt ingezet op een wekelijkse gecombineerde drukproductie waardoor gunstige tarieven zullen kunnen worden aangeboden.