De pers heeft alle mogelijke opties zoals inline densiteitsmeting, verhoging op sokkel en een complete automatisatie.

In zijn zoektocht naar betere marges kon Bietlot geen oplossing vinden in de bestaande 70 x 100 cm persen. Daarom werd geopteerd voor het 64 x 92 cm formaat van RMGT (Ryobi). De RMGT 920 bespaart volgens leverancier manroland Benelux 30% op plaatkosten, 40% op investering en 40% op energie.

De RMGT 920-8 vervangt een oudere 10 kleuren machine. De nieuwe pers wordt direct na Drupa geïnstalleerd. Tussen januari en juni worden dertien RMGT 920 machines in West-Europa geplaatst.

De eerste CMC mailingmachine werd ook door manroland Benelux aan de man gebracht.

De Mailingman te Heule investeerde in een CMC 150 enveloppenvulmachine. Deze machine zal onder andere ingezet worden voor het vullen van speciale preventie sets. De CMC werd volledig aangepast aan de speciale toepassing maar zal ook de klassieke omslagen kunnen vullen van C6 tot C4.

De pers heeft alle mogelijke opties zoals inline densiteitsmeting, verhoging op sokkel en een complete automatisatie.In zijn zoektocht naar betere marges kon Bietlot geen oplossing vinden in de bestaande 70 x 100 cm persen. Daarom werd geopteerd voor het 64 x 92 cm formaat van RMGT (Ryobi). De RMGT 920 bespaart volgens leverancier manroland Benelux 30% op plaatkosten, 40% op investering en 40% op energie.De RMGT 920-8 vervangt een oudere 10 kleuren machine. De nieuwe pers wordt direct na Drupa geïnstalleerd. Tussen januari en juni worden dertien RMGT 920 machines in West-Europa geplaatst.De eerste CMC mailingmachine werd ook door manroland Benelux aan de man gebracht.De Mailingman te Heule investeerde in een CMC 150 enveloppenvulmachine. Deze machine zal onder andere ingezet worden voor het vullen van speciale preventie sets. De CMC werd volledig aangepast aan de speciale toepassing maar zal ook de klassieke omslagen kunnen vullen van C6 tot C4.