De machine wordt tentoongesteld op de stand van partnerbedrijf Fujifilm. De printer haalt een snelheid van 200 vel/uur en is bedoeld voor point-of-purchase en commercieel grafische toepassingen op kleinere oplagen. Als basis fungeren de bestaande Onset X en Spyder X grootformaatprinters.

De machine heeft 8 inktkanalen en Fujifilm Dimatix printkoppen aan boord waarmee 4 punts tekst scherp kan worden geprint. De nieuwe printer werkt met UV-drogende inkten.

De machine is verkrijgbaar in een manuele, semi-automatische en volautomatische versie met feeder en stacker. Met de printer kunnen dikkere substraten worden bedrukt dan in conventionele offset.

De machine wordt tentoongesteld op de stand van partnerbedrijf Fujifilm. De printer haalt een snelheid van 200 vel/uur en is bedoeld voor point-of-purchase en commercieel grafische toepassingen op kleinere oplagen. Als basis fungeren de bestaande Onset X en Spyder X grootformaatprinters.De machine heeft 8 inktkanalen en Fujifilm Dimatix printkoppen aan boord waarmee 4 punts tekst scherp kan worden geprint. De nieuwe printer werkt met UV-drogende inkten.De machine is verkrijgbaar in een manuele, semi-automatische en volautomatische versie met feeder en stacker. Met de printer kunnen dikkere substraten worden bedrukt dan in conventionele offset.