ESMA vertegenwoordigt bedrijven die zich bezighouden met industriële toepassingen met zeefdruk en inkjet. U kunt hierbij denken aan automotive- en printed electronics-toepassingen, maar ook aan onder meer het bedrukken van glas, textiel en verpakkingsmaterialen.

Industriële toepassingen nemen de laatste jaren een enorme vlucht, zeker als het gaat om digitale toepassingen. De showcase-ruimte is een podium voor standhouders die relevante industriële oplossingen bieden. Een kennisprogramma met opinieleiders op het gebied van industrial printing is hiervan een onderdeel.

Fespa: van 18 tot 22 mei

ESMA vertegenwoordigt bedrijven die zich bezighouden met industriële toepassingen met zeefdruk en inkjet. U kunt hierbij denken aan automotive- en printed electronics-toepassingen, maar ook aan onder meer het bedrukken van glas, textiel en verpakkingsmaterialen.Industriële toepassingen nemen de laatste jaren een enorme vlucht, zeker als het gaat om digitale toepassingen. De showcase-ruimte is een podium voor standhouders die relevante industriële oplossingen bieden. Een kennisprogramma met opinieleiders op het gebied van industrial printing is hiervan een onderdeel. Fespa: van 18 tot 22 mei