"Ingrid Gonnissen brengt bij Ricoh aanzienlijke ervaring in bestuurs- en C-level posities bij multinationale technologiebedrijven binnen", stelt Ricoh in een persbericht. "Ze is een gerespecteerd en gepassioneerd voorvechtster van vrouwen in het bedrijfsleven en zal actief blijven in verschillende raden van bestuur buiten Ricoh, waarbij diversiteit en inclusie een onderwerp is dat haar nauw aan het hart ligt."

Digitaal dienstenbedrijf

"Ik ben trots om voor een bedrijf te werken dat een duidelijke visie en langetermijnstrategie heeft en er vooral in geslaagd is om naast zijn kernactiviteiten zijn activiteiten te diversifiëren tot een digitaal dienstenbedrijf", zegt Ingrid Gonnissen. "Bovendien is Ricoh net zo mensgericht als ik. Interne en externe relaties zijn voor mij van cruciaal belang. Met deze gemeenschappelijke filosofie kan mijn Ricoh-verhaal alleen maar succesvol worden."

"Ingrid brengt een schat aan ervaring mee naar Ricoh in de context van zowel digitale diensten, IT, IoT en print", stelt Phil Keoghan, de CEO van Ricoh Noord-Europa. "Ze heeft belangrijke bedrijfstransformaties geleid en een indrukwekkende groei in de digitale services gestimuleerd."

"Ingrid Gonnissen brengt bij Ricoh aanzienlijke ervaring in bestuurs- en C-level posities bij multinationale technologiebedrijven binnen", stelt Ricoh in een persbericht. "Ze is een gerespecteerd en gepassioneerd voorvechtster van vrouwen in het bedrijfsleven en zal actief blijven in verschillende raden van bestuur buiten Ricoh, waarbij diversiteit en inclusie een onderwerp is dat haar nauw aan het hart ligt.""Ik ben trots om voor een bedrijf te werken dat een duidelijke visie en langetermijnstrategie heeft en er vooral in geslaagd is om naast zijn kernactiviteiten zijn activiteiten te diversifiëren tot een digitaal dienstenbedrijf", zegt Ingrid Gonnissen. "Bovendien is Ricoh net zo mensgericht als ik. Interne en externe relaties zijn voor mij van cruciaal belang. Met deze gemeenschappelijke filosofie kan mijn Ricoh-verhaal alleen maar succesvol worden.""Ingrid brengt een schat aan ervaring mee naar Ricoh in de context van zowel digitale diensten, IT, IoT en print", stelt Phil Keoghan, de CEO van Ricoh Noord-Europa. "Ze heeft belangrijke bedrijfstransformaties geleid en een indrukwekkende groei in de digitale services gestimuleerd."