Sinds 19 juli 2023 bundelen INNI Group en de Kortrijkse high-end drukkerij Drukta de krachten. Renaat Desiere en Koen De Brauwer, de twee zaakvoerders van Drukta, blijven samen met alle medewerkers aan boord. Op korte termijn zal de drukkerij, sinds 2013 gevestigd op Walle te Kortrijk, overgebracht worden naar de gebouwen van INNI Group in het Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

Perfecte match

Drukta is ontstaan in 2011 als fusie van Desiere Printing in Wevelgem en drukkerij Markant in Heule. In 2017 nam Drukta een nieuwe Heidelberg 8-kleuren drukpers in gebruik. De pers kreeg destijds een unieke look door het tekentalent van Kamagurka.

"Voor onze klanten blijven alle vertrouwde contactpersonen onveranderd en vergroot het aanbod van onze diensten", stellen Renaat Desiere en Koen De Brauwer. De zaakvoerders zijn naar eigen zeggen enthousiast om voortaan deel uit te maken van INNI Group. "Een perfecte match met een sterke, ambitieuze, duurzame en culturele fit en bovendien op een boogscheut van waar we nu zitten."

Kwalitatief drukwerk

"De grafische sector is zich in een ijl tempo verder aan het consolideren", duidt Tom Deschildre, de managing director van INNI Group. "Voor INNI GROUP is het hierbij belangrijk zich te profileren als dé referentie voor drukwerk in West-Vlaanderen én de ruime regio. Als onderdeel van de transformatie van onze activiteiten én met het oog op de toekomst, mikken we dan ook op de uitbreiding van het segment van kwalitatief drukwerk en hoge service in alle oplagen, hetgeen we met deze overname zien te versterken." Deschildre acht dit realiseerbaar nadat het bedrijf eerder dit jaar een digitale inkjet drukpers - een Canon VarioPrint iX 3200 - in gebruik nam.

Sinds 19 juli 2023 bundelen INNI Group en de Kortrijkse high-end drukkerij Drukta de krachten. Renaat Desiere en Koen De Brauwer, de twee zaakvoerders van Drukta, blijven samen met alle medewerkers aan boord. Op korte termijn zal de drukkerij, sinds 2013 gevestigd op Walle te Kortrijk, overgebracht worden naar de gebouwen van INNI Group in het Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.Drukta is ontstaan in 2011 als fusie van Desiere Printing in Wevelgem en drukkerij Markant in Heule. In 2017 nam Drukta een nieuwe Heidelberg 8-kleuren drukpers in gebruik. De pers kreeg destijds een unieke look door het tekentalent van Kamagurka."Voor onze klanten blijven alle vertrouwde contactpersonen onveranderd en vergroot het aanbod van onze diensten", stellen Renaat Desiere en Koen De Brauwer. De zaakvoerders zijn naar eigen zeggen enthousiast om voortaan deel uit te maken van INNI Group. "Een perfecte match met een sterke, ambitieuze, duurzame en culturele fit en bovendien op een boogscheut van waar we nu zitten.""De grafische sector is zich in een ijl tempo verder aan het consolideren", duidt Tom Deschildre, de managing director van INNI Group. "Voor INNI GROUP is het hierbij belangrijk zich te profileren als dé referentie voor drukwerk in West-Vlaanderen én de ruime regio. Als onderdeel van de transformatie van onze activiteiten én met het oog op de toekomst, mikken we dan ook op de uitbreiding van het segment van kwalitatief drukwerk en hoge service in alle oplagen, hetgeen we met deze overname zien te versterken." Deschildre acht dit realiseerbaar nadat het bedrijf eerder dit jaar een digitale inkjet drukpers - een Canon VarioPrint iX 3200 - in gebruik nam.