Mack Brooks Exhibitions heeft de annulering van InPrint Milaan aangekondigd. Die stond gepland voor 22 tot 24 oktober 2020. Reden van de afgelasting: de aanhoudende Covid-19-crisis wereldwijd.

Over de aankondiging zei Nicola Hamann, Managing Director van Mack Brooks Exhibitions: "We zijn ons er allemaal van bewust dat dit jaar tot nu toe een uitdagend jaar is geweest. Veel evenementen moesten worden uitgesteld tot volgend jaar als gevolg van de gevolgen van Covid-19 en de aan de gang zijnde reisbeperkingen, en veel deelnemers maakten zich ook zorgen over hun vermogen om het evenement dit jaar bij te kunnen wonen. Daarom hebben we, in nauwe samenwerking met alle betrokken partners, besloten om InPrint Milaan 2020 te annuleren. Een nieuwe datum wordt binnenkort meegedeeld."

InPrint Milaan is de Italiaanse editie van de InPrint-expo's. Het vlaggenschip is InPrint München. De volgende editie van InPrint München vindt plaats in het Munich Trade Fair Centre in Duitsland van 9 tot 11 maart 2021.

Mack Brooks Exhibitions heeft de annulering van InPrint Milaan aangekondigd. Die stond gepland voor 22 tot 24 oktober 2020. Reden van de afgelasting: de aanhoudende Covid-19-crisis wereldwijd.Over de aankondiging zei Nicola Hamann, Managing Director van Mack Brooks Exhibitions: "We zijn ons er allemaal van bewust dat dit jaar tot nu toe een uitdagend jaar is geweest. Veel evenementen moesten worden uitgesteld tot volgend jaar als gevolg van de gevolgen van Covid-19 en de aan de gang zijnde reisbeperkingen, en veel deelnemers maakten zich ook zorgen over hun vermogen om het evenement dit jaar bij te kunnen wonen. Daarom hebben we, in nauwe samenwerking met alle betrokken partners, besloten om InPrint Milaan 2020 te annuleren. Een nieuwe datum wordt binnenkort meegedeeld."InPrint Milaan is de Italiaanse editie van de InPrint-expo's. Het vlaggenschip is InPrint München. De volgende editie van InPrint München vindt plaats in het Munich Trade Fair Centre in Duitsland van 9 tot 11 maart 2021.