InPrint München wordt georganiseerd in het Munich Trade Fair Centre. Er is ook een uitgebreid conferentieprogramma aan gekoppeld. Het evenement presenteert innovatieve technologieën en methoden voor het succesvol integreren van printapplicaties voor de productie van industriële en consumentengoederen. Er zijn ongeveer 120 exposerende bedrijven uit 15 landen met innovaties op het gebied van zeefdruk, digitale en speciale printtechnieken op verschillende vormen en materialen. De getoonde oplossingen en diensten moeten de kostenefficiënte conversie en individualisering van industriële en consumentengoederen helpen vergemakkelijken. Toepassingsgebieden: auto-onderdelen, gedrukte elektronica, verpakkingen, drinkflessen, voedselcontainers, mode, farmaceutische producten en cosmetica, de decoratieve afwerking van vloeren, tegels, interieurdecoratie en meubels.

Marcus Timson, mede-oprichter van InPrint en directeur van Future Print, een contentplatform gewijd aan de ontwikkeling van nieuwe printtechnologie, geeft uitleg over de nieuwe Consultancy Corner op het evenement: "Bezoekers die InPrint 2019 bijwonen, kunnen met experts in de Consultancy Corner spreken over hun ideeën en uitdagingen op het vlak van hun industriële printprojecten. Die zullen hen helpen de juiste technologische keuzes te maken voor hun industriële drukprocessen. Er is ook een technisch conferentieprogramma met meer dan 60 internationale sprekers."

Meer info over dit alles op www.inprintmunich.com.

InPrint München wordt georganiseerd in het Munich Trade Fair Centre. Er is ook een uitgebreid conferentieprogramma aan gekoppeld. Het evenement presenteert innovatieve technologieën en methoden voor het succesvol integreren van printapplicaties voor de productie van industriële en consumentengoederen. Er zijn ongeveer 120 exposerende bedrijven uit 15 landen met innovaties op het gebied van zeefdruk, digitale en speciale printtechnieken op verschillende vormen en materialen. De getoonde oplossingen en diensten moeten de kostenefficiënte conversie en individualisering van industriële en consumentengoederen helpen vergemakkelijken. Toepassingsgebieden: auto-onderdelen, gedrukte elektronica, verpakkingen, drinkflessen, voedselcontainers, mode, farmaceutische producten en cosmetica, de decoratieve afwerking van vloeren, tegels, interieurdecoratie en meubels. Marcus Timson, mede-oprichter van InPrint en directeur van Future Print, een contentplatform gewijd aan de ontwikkeling van nieuwe printtechnologie, geeft uitleg over de nieuwe Consultancy Corner op het evenement: "Bezoekers die InPrint 2019 bijwonen, kunnen met experts in de Consultancy Corner spreken over hun ideeën en uitdagingen op het vlak van hun industriële printprojecten. Die zullen hen helpen de juiste technologische keuzes te maken voor hun industriële drukprocessen. Er is ook een technisch conferentieprogramma met meer dan 60 internationale sprekers."Meer info over dit alles op www.inprintmunich.com.