De organisatoren: "Geen tijd te verliezen, doe mee met de Kalenderwedstrijd en laat ons zien wat u kunt. In januari kijkt een deskundige jury naar de inzendingen. Daarbij concentreren zij zich onder meer op creativiteit en originaliteit, typografie, fotografie en illustraties, bruikbaarheid en techniek. Maar er is ook aandacht voor de marketinggedachte en het verhaal achter de kalender of agenda."

"Deelnemers aan de Kalenderwedstrijd weten zich verzekerd van publiciteit. Op de website Kalenderwedstrijd.nl en via social media is er aandacht voor elke inzending. De ervaring leert dat deze berichten vele malen worden gedeeld. De genomineerden voor een van de prijzen van de Kalenderwedstrijd krijgen prominent aandacht in de diverse exposities en uiteraard bij de Prijsuitreiking op 22 maart 2018 in het schitterende Fort Wieckerschans te Bodegraven (NL)."

Voor meer info: www.kalenderwedstrijd.nl

De organisatoren: "Geen tijd te verliezen, doe mee met de Kalenderwedstrijd en laat ons zien wat u kunt. In januari kijkt een deskundige jury naar de inzendingen. Daarbij concentreren zij zich onder meer op creativiteit en originaliteit, typografie, fotografie en illustraties, bruikbaarheid en techniek. Maar er is ook aandacht voor de marketinggedachte en het verhaal achter de kalender of agenda.""Deelnemers aan de Kalenderwedstrijd weten zich verzekerd van publiciteit. Op de website Kalenderwedstrijd.nl en via social media is er aandacht voor elke inzending. De ervaring leert dat deze berichten vele malen worden gedeeld. De genomineerden voor een van de prijzen van de Kalenderwedstrijd krijgen prominent aandacht in de diverse exposities en uiteraard bij de Prijsuitreiking op 22 maart 2018 in het schitterende Fort Wieckerschans te Bodegraven (NL)."Voor meer info: www.kalenderwedstrijd.nl