Uit het persbericht:

De Bie Printing uit Duffel groeit gestaag verder door sectorgenoten over te nemen en te integreren binnen de groep De Bie. Sinds begin mei werden de activiteiten van Drukkerij Van Goethem uit Mortsel overgenomen.

Van Goethem is gespecialiseerd in kleine tot middelgrote offset-, digitale- en grootformaat- nichemarkten, markten waar De Bie Printing nog verder kan doorgroeien.

Voor De Bie Printing betekent deze overname versterking in de digitale drukafdeling. Door de vakkennis en apparatuur van Van Goethem kan een nog vollediger aanbod van grafische producten in huis verwerkt worden.

Els Bouckaert (op de foto met Bart De Bie), de drijvende kracht achter Drukkerij Van Goethem, blijft net zoals vroeger het aanspreekpunt voor alle klanten. Bestaande afspraken lopen gewoon verder.

De mogelijkheden voor de klanten van Drukkerij Van Goethem breiden echter fors uit door deze overname door groep De Bie Printing uit Duffel. Nvdr: Van Goethem is een kleiner bedrijf. Twee medewerkers waaronder Els Bouckaert verhuizen in september naar Duffel. De overname stelt de Bie Printing in staat verder te groeien in tijden waarin organische groei in de grafimediabranche moeilijk wordt. Bart De Bie vertelde ons dat nog meer overnamedossiers worden bestudeerd.

De Bie Printing nam eerder Albers Printing (1997), Albatros Printing (2008), Stockmans Kalenders (2010) en Peeters&Peeters Grafisch (2015) over. De groep De Bie Printing gaat de komende jaren nog fors verder bouwen aan de uitbreiding van haar activiteiten, dit zowel op het vlak van digitale- en traditionele offsetdruk, als op het vlak van multi-channel online oplossingen.

Uit het persbericht:De Bie Printing uit Duffel groeit gestaag verder door sectorgenoten over te nemen en te integreren binnen de groep De Bie. Sinds begin mei werden de activiteiten van Drukkerij Van Goethem uit Mortsel overgenomen.Van Goethem is gespecialiseerd in kleine tot middelgrote offset-, digitale- en grootformaat- nichemarkten, markten waar De Bie Printing nog verder kan doorgroeien.Voor De Bie Printing betekent deze overname versterking in de digitale drukafdeling. Door de vakkennis en apparatuur van Van Goethem kan een nog vollediger aanbod van grafische producten in huis verwerkt worden.Els Bouckaert (op de foto met Bart De Bie), de drijvende kracht achter Drukkerij Van Goethem, blijft net zoals vroeger het aanspreekpunt voor alle klanten. Bestaande afspraken lopen gewoon verder.De mogelijkheden voor de klanten van Drukkerij Van Goethem breiden echter fors uit door deze overname door groep De Bie Printing uit Duffel. Nvdr: Van Goethem is een kleiner bedrijf. Twee medewerkers waaronder Els Bouckaert verhuizen in september naar Duffel. De overname stelt de Bie Printing in staat verder te groeien in tijden waarin organische groei in de grafimediabranche moeilijk wordt. Bart De Bie vertelde ons dat nog meer overnamedossiers worden bestudeerd.De Bie Printing nam eerder Albers Printing (1997), Albatros Printing (2008), Stockmans Kalenders (2010) en Peeters&Peeters Grafisch (2015) over. De groep De Bie Printing gaat de komende jaren nog fors verder bouwen aan de uitbreiding van haar activiteiten, dit zowel op het vlak van digitale- en traditionele offsetdruk, als op het vlak van multi-channel online oplossingen.