De wortels van Intergraf liggen in 1923, toen er in het Zweedse Göteborg voor het eerst een internationale bijeenkomst voor de grafische industrie werd georganiseerd. Het succes van die bijeenkomst en latere edities leidde tot een permanente organisatie die zich in 1930 in Berlijn vestigde als het 'International Bureau of the Federation of Master Printers'. In 1946 zou de federatie - inmiddels omgedoopt tot IMPA (International Master Printers Association) - verhuizen van Berlijn naar Londen, om zich in 1984 definitief in Brussel te vestigen als Intergraf . Dat staat tegenwoordig voor de 'European Federation for Print & Digital Communication'.

Intergraf telt vandaag 21 leden (brancheorganisaties) uit 20 landen en treedt op als belangenbehartiger op bijvoorbeeld het gebied van Europese wet- en regelgeving.

De wortels van Intergraf liggen in 1923, toen er in het Zweedse Göteborg voor het eerst een internationale bijeenkomst voor de grafische industrie werd georganiseerd. Het succes van die bijeenkomst en latere edities leidde tot een permanente organisatie die zich in 1930 in Berlijn vestigde als het 'International Bureau of the Federation of Master Printers'. In 1946 zou de federatie - inmiddels omgedoopt tot IMPA (International Master Printers Association) - verhuizen van Berlijn naar Londen, om zich in 1984 definitief in Brussel te vestigen als Intergraf . Dat staat tegenwoordig voor de 'European Federation for Print & Digital Communication'.Intergraf telt vandaag 21 leden (brancheorganisaties) uit 20 landen en treedt op als belangenbehartiger op bijvoorbeeld het gebied van Europese wet- en regelgeving.