Sinds 2017 biedt de Young Talent Award van Intergraf een platform voor de volgende generatie professionals in de printindustrie.

Aan de kandidaten wordt gevraagd om hun visie neer te schrijven op de volgende vraag: Hoe zou artificiële intelligentie de printindustrie kunnen beïnvloeden, en wat zijn de bijbehorende risico's en kansen?

De inzendingen worden beoordeeld door een panel van experts en de winnaar ontvangt een prijs van 3.000 euro.

Criteria

- Deelnemers moeten student, leerling of werknemer in de printindustrie zijn (maximale leeftijd 25) uit een van de lidstaten van Intergraf.

- Alle inzendingen moeten in het Engels zijn geschreven en 2-5 pagina's lang zijn.

- Aanvragers moeten ook een kort cv toevoegen (maximaal 2 pagina's).

- Beschikbaarheid om je inzending te presenteren op de volgende Intergraf-conferentie 'Print Matters for the Future' die plaatsvindt in Boekarest op 14 juni 2024, is wenselijk maar niet essentieel om de prijs te winnen.

- De inzendingen moeten ingediend worden voor 29 februari 2024.

Sinds 2017 biedt de Young Talent Award van Intergraf een platform voor de volgende generatie professionals in de printindustrie.Aan de kandidaten wordt gevraagd om hun visie neer te schrijven op de volgende vraag: Hoe zou artificiële intelligentie de printindustrie kunnen beïnvloeden, en wat zijn de bijbehorende risico's en kansen?De inzendingen worden beoordeeld door een panel van experts en de winnaar ontvangt een prijs van 3.000 euro.