Het Printing Papers segment komt na de spin-off terecht in een nieuw publiek bedrijf ("SpinCo"). De spin-off zou in het derde kwartaal van 2021 zijn gerealiseerd. De nieuwe organisatie met de twee zelfstandige bedrijven moet meer aandeelhouderswaarde gaan opleveren. De transactie zal worden geïmplementeerd door de distributie van SpinCo aandelen aan de aandeelhouders van International Paper. International Paper zal tot 19,99% van de aandelen in SpinCo aanhouden op het moment van de spin-off.

Na het afronden van de spin-off wordt Jean-Michel Ribiéras, de huidige vice president van de divisie Industrial Packaging, de CEO van het nieuwe bedrijf waarnaar wordt verwezen als SpinCo, tot het bedrijf zijn eigen bedrijfsidentiteit aanneemt.

Het Printing Papers segment komt na de spin-off terecht in een nieuw publiek bedrijf ("SpinCo"). De spin-off zou in het derde kwartaal van 2021 zijn gerealiseerd. De nieuwe organisatie met de twee zelfstandige bedrijven moet meer aandeelhouderswaarde gaan opleveren. De transactie zal worden geïmplementeerd door de distributie van SpinCo aandelen aan de aandeelhouders van International Paper. International Paper zal tot 19,99% van de aandelen in SpinCo aanhouden op het moment van de spin-off.Na het afronden van de spin-off wordt Jean-Michel Ribiéras, de huidige vice president van de divisie Industrial Packaging, de CEO van het nieuwe bedrijf waarnaar wordt verwezen als SpinCo, tot het bedrijf zijn eigen bedrijfsidentiteit aanneemt.