Cewe is bij het grote publiek vooral bekend als online fotoboekbedrijf. Het is één van de grootste producenten van fotoboeken in Europa en werkt daarvoor in België samen met retailers als Kruidvat, Delhaize, Cora en Belgique Loisirs.

Begin februari 2012 kocht Cewe de internetdrukkerij Saxoprint met vestiging in het Duitse Dresden. De omzet van 31,4 miljoen euro toen (balansjaar 2011 - 370 werknemers) moet in 2016 stijgen naar 100 miljoen euro. In 2013 werd een omzet gerealiseerd van 60 miljoen euro. Saxoprint heeft nu 500 mensen in dienst.

De productievestiging in Dresden werd met 8000 m² uitgebreid. Daarin werden de afwerkingsmachines, de verpakkings- en verzendingsafdeling ondergebracht. In het drukkerijgedeelte draaien onder andere moderne achtkleuren Speedmaster XL 162 grootformaatpersen van Heidelberg. Er worden dagelijks tussen 3000 en 4000 orders geproduceerd.

De internetdrukkerij is in België onder de naam www.cewe-print.be actief. De groeistrategie van het concern is gebaseerd op samenwerking met grafische professionals (grafimedia bedrijven met of zonder eigen drukkerijproductie, ontwerpers, marketingdepartementen, enz.) die het statuut van reseller verwerven.

Cewe is bij het grote publiek vooral bekend als online fotoboekbedrijf. Het is één van de grootste producenten van fotoboeken in Europa en werkt daarvoor in België samen met retailers als Kruidvat, Delhaize, Cora en Belgique Loisirs.Begin februari 2012 kocht Cewe de internetdrukkerij Saxoprint met vestiging in het Duitse Dresden. De omzet van 31,4 miljoen euro toen (balansjaar 2011 - 370 werknemers) moet in 2016 stijgen naar 100 miljoen euro. In 2013 werd een omzet gerealiseerd van 60 miljoen euro. Saxoprint heeft nu 500 mensen in dienst.De productievestiging in Dresden werd met 8000 m² uitgebreid. Daarin werden de afwerkingsmachines, de verpakkings- en verzendingsafdeling ondergebracht. In het drukkerijgedeelte draaien onder andere moderne achtkleuren Speedmaster XL 162 grootformaatpersen van Heidelberg. Er worden dagelijks tussen 3000 en 4000 orders geproduceerd.De internetdrukkerij is in België onder de naam www.cewe-print.be actief. De groeistrategie van het concern is gebaseerd op samenwerking met grafische professionals (grafimedia bedrijven met of zonder eigen drukkerijproductie, ontwerpers, marketingdepartementen, enz.) die het statuut van reseller verwerven.