Dat doet het met de aankoop van twee nieuwe achtkleurenpersen die in 2014 zullen geïnstalleerd worden. Het bedrijf nam in 2012 al twee Komori GL 840 long perfectors in gebruik en laat momenteel veel offsetwerk drukken bij onderaannemers. De offsetvolumes stegen ten opzichte van 2012 met 200 % en zijn goed voor 35 % van de omzet. De omzet stijgt met 36 % ten opzichte van vorig jaar. Pixartprinting denkt in 2013 een omzet te realiseren van 56 miljoen euro. De groei komt van bestaande business en de opening van nieuwe webwinkels waaronder een Nederlandstalige en Roemeense. Het bedrijf kijkt voor verdere groei ook buiten Europa.

Managing Director Allessandro Tenderini zegt dat de resultaten het gevolg zijn van de expansiepolitiek van Pixartprinting. Na Italië is Frankrijk de belangrijkste markt. Ook in Spanje versnelt de groei en de resultaten in Duitsland zijn veelbelovend. Dit ondanks de aanwezigheid van enkele zeer grote Duitse web to print bedrijven, die eveneens met dubbele cijfers groeien.

Naast offset investeert het bedrijf in afwerking en inkjet, met recent de installatie van een Durst Rhotex voor het bedrukken van textiel voor soft signage toepassingen. Het bedrijf heeft een indrukwekkend digitaal machinepark met onder andere 8 HP Indigo-persen, 7 Durst Rho P10 grootformaatprinters en een aantal HP latexprinters. Het is een belangrijk online aanbieder van grootformaat toepassingen.

Dat doet het met de aankoop van twee nieuwe achtkleurenpersen die in 2014 zullen geïnstalleerd worden. Het bedrijf nam in 2012 al twee Komori GL 840 long perfectors in gebruik en laat momenteel veel offsetwerk drukken bij onderaannemers. De offsetvolumes stegen ten opzichte van 2012 met 200 % en zijn goed voor 35 % van de omzet. De omzet stijgt met 36 % ten opzichte van vorig jaar. Pixartprinting denkt in 2013 een omzet te realiseren van 56 miljoen euro. De groei komt van bestaande business en de opening van nieuwe webwinkels waaronder een Nederlandstalige en Roemeense. Het bedrijf kijkt voor verdere groei ook buiten Europa.Managing Director Allessandro Tenderini zegt dat de resultaten het gevolg zijn van de expansiepolitiek van Pixartprinting. Na Italië is Frankrijk de belangrijkste markt. Ook in Spanje versnelt de groei en de resultaten in Duitsland zijn veelbelovend. Dit ondanks de aanwezigheid van enkele zeer grote Duitse web to print bedrijven, die eveneens met dubbele cijfers groeien. Naast offset investeert het bedrijf in afwerking en inkjet, met recent de installatie van een Durst Rhotex voor het bedrukken van textiel voor soft signage toepassingen. Het bedrijf heeft een indrukwekkend digitaal machinepark met onder andere 8 HP Indigo-persen, 7 Durst Rho P10 grootformaatprinters en een aantal HP latexprinters. Het is een belangrijk online aanbieder van grootformaat toepassingen.