Uit het persbericht:

NRB laat zijn printshop, die vandaag 29 mensen tewerkstelt, over aan de IPEX Groep, een gespecialiseerde partner die deze activiteiten als kernopdracht heeft, en een leidende positie inneemt in deze markt. Bovendien beschikt IPEX over de juiste commerciële competenties om een doelgroep aan te spreken die een andere is dan de gebruikelijke IT-contactpersonen van NRB. Deze overname ligt volledig in lijn met het strategische plan van NRB.

De IPEX Groep richt een nieuw filiaal op, 'IPEX Luik nv', dat vanaf 1 januari 2017 de activiteiten, de uitrusting en de medewerkers overneemt van de NRB-printshop.

De IPEX Groep is een bedrijf in volle ontwikkeling, gevestigd in Saintes in Waals-Brabant. Het is gespecialiseerd in printoplossingen voor klanten uit verschillende sectoren (farmaceutica, logistiek, industrie, textiel, communicatieagentschappen, uitgeverijen ... ). In het kader van zijn ontwikkelingsambities in Wallonië grijpt de IPEX Groep deze kans aan om een tweede productiesite te openen in het Luikse bekken.

De gevolgen voor de 29 medewerkers van de printshop van NRB zijn beperkt, gezien zij blijven werken op de site van Hauts-Sarts in Herstal: NRB en IPEX hebben een contract gesloten voor het huren van de gebouwen. De medewerkers bij NRB behouden hun rechten conform een collectieve arbeidsovereenkomst 32 bis.

Over IPEX:

IPEX, dat bekend staat om zijn expertise in het coderen van informatie en het beheer van variabele data, biedt zijn klanten data management diensten aan voor 'label marking' en het beheer van de stromen van uitgaande documenten (outbound-document-flow management), naast het printen van transactionele en promotionele documenten. IPEX is een pionier op de Belgische markt met het lanceren van het e-geregistreerde document.

IPEX heeft drie productgroepen ontwikkeld in het domein van variabele data printing: industriële labels voor het traceren en markeren van producten, transactionele documenten (print of e-documenten) en promotionele documenten (print of e-documenten).

Over NRB:

Met een totale geconsolideerde omzet van ruim 320 miljoen euro en meer dan 2000 medewerkers behoort de NRB Groep vandaag tot de top-drie in de Belgische ICT-sector.

Uit het persbericht:NRB laat zijn printshop, die vandaag 29 mensen tewerkstelt, over aan de IPEX Groep, een gespecialiseerde partner die deze activiteiten als kernopdracht heeft, en een leidende positie inneemt in deze markt. Bovendien beschikt IPEX over de juiste commerciële competenties om een doelgroep aan te spreken die een andere is dan de gebruikelijke IT-contactpersonen van NRB. Deze overname ligt volledig in lijn met het strategische plan van NRB.De IPEX Groep richt een nieuw filiaal op, 'IPEX Luik nv', dat vanaf 1 januari 2017 de activiteiten, de uitrusting en de medewerkers overneemt van de NRB-printshop.De IPEX Groep is een bedrijf in volle ontwikkeling, gevestigd in Saintes in Waals-Brabant. Het is gespecialiseerd in printoplossingen voor klanten uit verschillende sectoren (farmaceutica, logistiek, industrie, textiel, communicatieagentschappen, uitgeverijen ... ). In het kader van zijn ontwikkelingsambities in Wallonië grijpt de IPEX Groep deze kans aan om een tweede productiesite te openen in het Luikse bekken.De gevolgen voor de 29 medewerkers van de printshop van NRB zijn beperkt, gezien zij blijven werken op de site van Hauts-Sarts in Herstal: NRB en IPEX hebben een contract gesloten voor het huren van de gebouwen. De medewerkers bij NRB behouden hun rechten conform een collectieve arbeidsovereenkomst 32 bis.Over IPEX:IPEX, dat bekend staat om zijn expertise in het coderen van informatie en het beheer van variabele data, biedt zijn klanten data management diensten aan voor 'label marking' en het beheer van de stromen van uitgaande documenten (outbound-document-flow management), naast het printen van transactionele en promotionele documenten. IPEX is een pionier op de Belgische markt met het lanceren van het e-geregistreerde document.IPEX heeft drie productgroepen ontwikkeld in het domein van variabele data printing: industriële labels voor het traceren en markeren van producten, transactionele documenten (print of e-documenten) en promotionele documenten (print of e-documenten). Over NRB:Met een totale geconsolideerde omzet van ruim 320 miljoen euro en meer dan 2000 medewerkers behoort de NRB Groep vandaag tot de top-drie in de Belgische ICT-sector.