Hij begon zijn loopbaan bij Drukkerij Continental Printing als Account Executive. Nadien ging hij aan de slag bij Drukkerij Reflex Blue als Commercieel Directeur en later bij VUM Media als Directeur Grafische Divisie en bij Corelio, eerst als Corporate Director Operations en vervolgens als CEO Corelio Printing. Na de overname van Corelio Printing door Circle Media Group, was hij er actief als Operations Director.

Jan volgt William Metsu op, die na een carrière van 36 jaar bij Roularta met pensioen gaat. William blijft tot eind 2019 om een goede overdracht te verzekeren en een aantal projecten te begeleiden.

Roularta Printing in Roeselare is de grootste offsetdrukkerij van België en realiseert kranten, tijdschriften en catalogi voor de Belgische en de buitenlandse markt: 50% voor de eigen titels van Roularta Media Group en 50% voor externe opdrachtgevers.

Hij begon zijn loopbaan bij Drukkerij Continental Printing als Account Executive. Nadien ging hij aan de slag bij Drukkerij Reflex Blue als Commercieel Directeur en later bij VUM Media als Directeur Grafische Divisie en bij Corelio, eerst als Corporate Director Operations en vervolgens als CEO Corelio Printing. Na de overname van Corelio Printing door Circle Media Group, was hij er actief als Operations Director.Jan volgt William Metsu op, die na een carrière van 36 jaar bij Roularta met pensioen gaat. William blijft tot eind 2019 om een goede overdracht te verzekeren en een aantal projecten te begeleiden.Roularta Printing in Roeselare is de grootste offsetdrukkerij van België en realiseert kranten, tijdschriften en catalogi voor de Belgische en de buitenlandse markt: 50% voor de eigen titels van Roularta Media Group en 50% voor externe opdrachtgevers.