Naar analogie van de bedrijfsvoering bij de Duitse zusterbedrijven van de Igepa-groep, komen er twee afgevaardigd bestuurders met aparte bevoegdheden aan het hoofd van Igepa Belux. Dat zijn Dirk Salens die al vijf jaar bij de firma aan het werk is, en Rudi Mussche, recentelijk aangesteld als financieel directeur. Dirk Salens, momenteel managing director van Sagamgraphic NV, zal de eindverantwoordelijkheid dragen.

Jean Dooms staat sinds 2000 aan het roer van Igepa Belux. Hij vormde Grepapier, Blancard en Pagrolux, dat in 2002 tot Igepa werd omgedoopt, om tot een professionele, stabiele en gestructureerde groothandel. Hij is ook de architect van de diversificatiepolitiek van Igepa Belux. In de volgende gedrukte editie van Grafisch Nieuws verschijnt een uitgebreid interview met deze captain of industry over verleden, heden en toekomst van de branche.

Naar analogie van de bedrijfsvoering bij de Duitse zusterbedrijven van de Igepa-groep, komen er twee afgevaardigd bestuurders met aparte bevoegdheden aan het hoofd van Igepa Belux. Dat zijn Dirk Salens die al vijf jaar bij de firma aan het werk is, en Rudi Mussche, recentelijk aangesteld als financieel directeur. Dirk Salens, momenteel managing director van Sagamgraphic NV, zal de eindverantwoordelijkheid dragen.Jean Dooms staat sinds 2000 aan het roer van Igepa Belux. Hij vormde Grepapier, Blancard en Pagrolux, dat in 2002 tot Igepa werd omgedoopt, om tot een professionele, stabiele en gestructureerde groothandel. Hij is ook de architect van de diversificatiepolitiek van Igepa Belux. In de volgende gedrukte editie van Grafisch Nieuws verschijnt een uitgebreid interview met deze captain of industry over verleden, heden en toekomst van de branche.