In 1962 richtte Jean-Jacques samen zijn vrouw Marcella Antilope op, de drukkerij in Lier die vandaag door hun zoon, Marc Binnemans, geleid wordt. In de loop der jaren is het bedrijf tot een gediversifieerde groep uitgegroeid die op verschillende domeinen actief is: offsetdruk, digitale druk, drukvoorbereiding, afwerking, uitgeverij en sinds kort kartonnage. De hele groep met haar verschillende dochters telt vandaag 160 medewerkers.

Met de Lifetime Achievement Award zet Voka elk jaar een ondernemer in de bloemetjes die in de regio door zijn activiteit tewerkstelling, welvaart en welzijn gecreëerd heeft. Jean-Jacques Binnemans heeft overigens een belangrijke rol gespeeld binnen de Kamer van Koophandel van Mechelen, waarvan hij begin jaren negentig arrondissementeel voorzitter was.

In 1962 richtte Jean-Jacques samen zijn vrouw Marcella Antilope op, de drukkerij in Lier die vandaag door hun zoon, Marc Binnemans, geleid wordt. In de loop der jaren is het bedrijf tot een gediversifieerde groep uitgegroeid die op verschillende domeinen actief is: offsetdruk, digitale druk, drukvoorbereiding, afwerking, uitgeverij en sinds kort kartonnage. De hele groep met haar verschillende dochters telt vandaag 160 medewerkers. Met de Lifetime Achievement Award zet Voka elk jaar een ondernemer in de bloemetjes die in de regio door zijn activiteit tewerkstelling, welvaart en welzijn gecreëerd heeft. Jean-Jacques Binnemans heeft overigens een belangrijke rol gespeeld binnen de Kamer van Koophandel van Mechelen, waarvan hij begin jaren negentig arrondissementeel voorzitter was.