Jean Jacques Binnemans richtte in 1962 de offsetdrukkerij Antilope op. De drukkerij groeide uit tot een toonaangevende speler in België en een gediversifieerde grafische groep.

Op 18 oktober van vorig jaar ontving Jean Jacques Binnemans tijdens de uitreiking van de Excellente Ondernemingen, nog de Lifetime Achievement Award van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen.

Met de Lifetime Achievement Award werd Jean Jacques Binnemans in de bloemen gezet vanwege zijn belangrijke socio-economische impact in de regio Mechelen/Lier. Jean Jacques Binnemans heeft eveneens een belangrijke rol gespeeld binnen de Kamer van Koophandel Mechelen, waarvan hij begin jaren negentig arrondissementeel voorzitter was.

Jean Jacques Binnemans richtte in 1962 de offsetdrukkerij Antilope op. De drukkerij groeide uit tot een toonaangevende speler in België en een gediversifieerde grafische groep. Op 18 oktober van vorig jaar ontving Jean Jacques Binnemans tijdens de uitreiking van de Excellente Ondernemingen, nog de Lifetime Achievement Award van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen. Met de Lifetime Achievement Award werd Jean Jacques Binnemans in de bloemen gezet vanwege zijn belangrijke socio-economische impact in de regio Mechelen/Lier. Jean Jacques Binnemans heeft eveneens een belangrijke rol gespeeld binnen de Kamer van Koophandel Mechelen, waarvan hij begin jaren negentig arrondissementeel voorzitter was.