Bedrijfsleider en drukker Jean-Louis Lesaffre, 60, was gehuwd en vader van twee kinderen. Mevrouw Lesaffre verzekert na het plotse overlijden van haar echtgenoot, met goede moed de continuïteit van het bedrijf.

In 1994 kwam Jean-Louis Lesaffre aan het roer van de drukkerij die door zijn vader Jean Lesaffre was opgericht. Het bedrijf is al 60 jaar gevestigd in Doornik. In 2013 verliet de firma haar vestiging in Kain voor een verhuis naar de gebouwen van Euroliure in Froyennes, waar voordien ook Casterman was gevestigd. Op 12.000 m2 werden daar de activiteiten van drukken en afwerken samengebracht. Ondanks de moeilijke tijden in de drukkerswereld, heeft Jean-Louis Lesaffre steeds de activiteit van zijn bedrijf op peil weten te houden.

In 2004 vierde Jean-Louis Lesaffre het 50-jarig bestaan van het bedrijf met de inhuldiging van een 8-kleuren Heidelberg Speedmaster 102 drukpers - toen een première in Europa. De drukkerij-binderij Lesaffre stelt vandaag 80 personen te werk, in de vestiging in de rue de la Borgnette. Meer dan 60 procent van het zakencijfer wordt gerealiseerd met stripalbums (Robbedoes, Guust Flater etc.) en boeken.

De redactie van Grafisch Nieuws betuigt haar innige deelneming aan de familie, vrienden en medewerkers van Jean-Louis Lesaffre.

Bedrijfsleider en drukker Jean-Louis Lesaffre, 60, was gehuwd en vader van twee kinderen. Mevrouw Lesaffre verzekert na het plotse overlijden van haar echtgenoot, met goede moed de continuïteit van het bedrijf.In 1994 kwam Jean-Louis Lesaffre aan het roer van de drukkerij die door zijn vader Jean Lesaffre was opgericht. Het bedrijf is al 60 jaar gevestigd in Doornik. In 2013 verliet de firma haar vestiging in Kain voor een verhuis naar de gebouwen van Euroliure in Froyennes, waar voordien ook Casterman was gevestigd. Op 12.000 m2 werden daar de activiteiten van drukken en afwerken samengebracht. Ondanks de moeilijke tijden in de drukkerswereld, heeft Jean-Louis Lesaffre steeds de activiteit van zijn bedrijf op peil weten te houden.In 2004 vierde Jean-Louis Lesaffre het 50-jarig bestaan van het bedrijf met de inhuldiging van een 8-kleuren Heidelberg Speedmaster 102 drukpers - toen een première in Europa. De drukkerij-binderij Lesaffre stelt vandaag 80 personen te werk, in de vestiging in de rue de la Borgnette. Meer dan 60 procent van het zakencijfer wordt gerealiseerd met stripalbums (Robbedoes, Guust Flater etc.) en boeken.De redactie van Grafisch Nieuws betuigt haar innige deelneming aan de familie, vrienden en medewerkers van Jean-Louis Lesaffre.