Voormalig CEO Antonio Perez die Kodak doorheen vele herstructureringen en Chapter 11 heeft geleid, blijft speciaal adviseur van de Raad van Bestuur.

Jeff Clarke was voordien ondermeer Managing Partner van de private investeringsmaatschappij Augusta Columbia Capital; CEO van Travelport (technologie voor de reissector) en in de periode 2002 en 2003 Executive Vice President bij HP. Bij HP zorgde hij mee voor de integratie van Compaq Computer waarvan hij vandaan kwam.

Clarke blijft voorzitter van Orbitz Worlwide, een wereldwijd opererend online reisagentschap. Hij blijft ook lid van de Raad van Bestuur van de softwarebedrijven Red Hat en Compuware Corporation.

Voormalig CEO Antonio Perez die Kodak doorheen vele herstructureringen en Chapter 11 heeft geleid, blijft speciaal adviseur van de Raad van Bestuur.Jeff Clarke was voordien ondermeer Managing Partner van de private investeringsmaatschappij Augusta Columbia Capital; CEO van Travelport (technologie voor de reissector) en in de periode 2002 en 2003 Executive Vice President bij HP. Bij HP zorgde hij mee voor de integratie van Compaq Computer waarvan hij vandaan kwam.Clarke blijft voorzitter van Orbitz Worlwide, een wereldwijd opererend online reisagentschap. Hij blijft ook lid van de Raad van Bestuur van de softwarebedrijven Red Hat en Compuware Corporation.