Johan Jaubin volgt Erik Michiels op die na twee termijnen statutair ontslagnemend was. Jaubin werd unaniem door de Raad van Bestuur verkozen.

Met deze verkiezing krijgt het VIGC een voorzitter uit de verpakkingssector, een deelsector die het afgelopen decennium op vele vlakken sterk geëvolueerd is. Van Genechten Packaging is de grootste onafhankelijke producent van vouwkartonnen verpakkingen in Europa, met hoofdzetel in Turnhout.

Erik Michiels werd op gepaste wijze in de bloemetjes gezet, als dank voor zijn jarenlange inzet als voorzitter. Tevens werd hij ter begeleiding van een aantal belangrijke projecten door de Raad van Bestuur als gedelegeerd bestuurder aangesteld.

Johan Jaubin volgt Erik Michiels op die na twee termijnen statutair ontslagnemend was. Jaubin werd unaniem door de Raad van Bestuur verkozen. Met deze verkiezing krijgt het VIGC een voorzitter uit de verpakkingssector, een deelsector die het afgelopen decennium op vele vlakken sterk geëvolueerd is. Van Genechten Packaging is de grootste onafhankelijke producent van vouwkartonnen verpakkingen in Europa, met hoofdzetel in Turnhout.Erik Michiels werd op gepaste wijze in de bloemetjes gezet, als dank voor zijn jarenlange inzet als voorzitter. Tevens werd hij ter begeleiding van een aantal belangrijke projecten door de Raad van Bestuur als gedelegeerd bestuurder aangesteld.