De Belgian Young Marketers (BYM) hebben de ambitie dé referentie van de jonge marketeers in België te zijn. Dat doen ze door een platform te creëren waarbij er ruimte is voor 'knowledge sharing' en jonge marketeers ondersteund kunnen worden in het begin van hun carrière. BYM wil zo een community vormen waar jonge marketeers onder elkaar terecht kunnen. Zo werd er al een Facebook groep opgericht die elke jonge marketeer kan volgen. De BYM community wordt goed opgevolgd door de Young Spirit Board, die een jonge 'shadow board' vormt voor de Raad van Bestuur van BAM om zo ook de algemene werking meer op jongeren te laten enten.

"Het is een vaststelling dat jongeren weinig aanwezig zijn op de verschillende events en afterworks die in de marketingwereld georganiseerd worden. Daar wilden we wat aan doen. Met zo'n 15-tal trekken we aan de kar en proberen we jonge marketeers meer te betrekken bij de verschillende initiatieven en zo de marketingwereld te verjongen." Aan het woord is Morgane Garot, Media Sales Consultant bij Proximus Skynet Advertising. Samen met Catherine De Geest, Digital Account Manager bij Roularta Media Group, neemt ze het voorzitterschap van de Belgian Young Marketers (BYM) waar.

"Het officieel startschot werd gegeven op het BAM Student Congress dat plaatsvond op 14 maart", vertelt Catherine De Geest. "Heel wat van onze mensen waren aanwezig om nuttige informatie te geven aan deze toekomstige marketeers en hen aan te sporen om onze Facebookpagina te volgen."

Wie op de hoogte wil blijven van de initiatieven van BYM kan terecht op de Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/BelgianYoungMarketers/?source_id=1899745040239297

De Belgian Young Marketers (BYM) hebben de ambitie dé referentie van de jonge marketeers in België te zijn. Dat doen ze door een platform te creëren waarbij er ruimte is voor 'knowledge sharing' en jonge marketeers ondersteund kunnen worden in het begin van hun carrière. BYM wil zo een community vormen waar jonge marketeers onder elkaar terecht kunnen. Zo werd er al een Facebook groep opgericht die elke jonge marketeer kan volgen. De BYM community wordt goed opgevolgd door de Young Spirit Board, die een jonge 'shadow board' vormt voor de Raad van Bestuur van BAM om zo ook de algemene werking meer op jongeren te laten enten."Het is een vaststelling dat jongeren weinig aanwezig zijn op de verschillende events en afterworks die in de marketingwereld georganiseerd worden. Daar wilden we wat aan doen. Met zo'n 15-tal trekken we aan de kar en proberen we jonge marketeers meer te betrekken bij de verschillende initiatieven en zo de marketingwereld te verjongen." Aan het woord is Morgane Garot, Media Sales Consultant bij Proximus Skynet Advertising. Samen met Catherine De Geest, Digital Account Manager bij Roularta Media Group, neemt ze het voorzitterschap van de Belgian Young Marketers (BYM) waar."Het officieel startschot werd gegeven op het BAM Student Congress dat plaatsvond op 14 maart", vertelt Catherine De Geest. "Heel wat van onze mensen waren aanwezig om nuttige informatie te geven aan deze toekomstige marketeers en hen aan te sporen om onze Facebookpagina te volgen."Wie op de hoogte wil blijven van de initiatieven van BYM kan terecht op de Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/BelgianYoungMarketers/?source_id=1899745040239297