Na tien jaar in de printsector gaat Marco (CEO en stichter, 29 jaar) op zoek naar nieuwe mogelijkheden als ondernemer. Omdat zij samen een team vormden, heeft ook René (algemeen directeur, 41 jaar) besloten dat dit het juiste moment was om te beginnen aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. Het vertrek werd op 11 maart door Marco Aarnink tijdens de Grafische Vakbeurs in Gorinchem bekendgemaakt.

Drukwerkdeal.nl en Printdeal.be waren de bedrijven van de jonge ondernemer Marco Aarnink . Het verhaal van deze internetdrukkerij is de Nederlandse invulling van de Amerikaanse droom. Marco Aarnink startte tijdens zijn opleiding Small Business en Retail Management aan de Saxion Hogeschool de formule Drukwerkdeal.nl, als afstudeerproject (oktober 2005). In februari 2014 werd People&Print Group, het moederbedrijf boven drukwerkdeal.nl en printdeal.be, voor 24 miljoen euro overgenomen door het wereldwijd opererende Vistaprint.

Kees Arends zal nu de functie van algemeen directeur op zich gaan nemen. Hij was hiervoor algemeen directeur van Albumprinter, een toonaangevende online-aanbieder van fotoboeken en andere fotoproducten in Amsterdam.

Na tien jaar in de printsector gaat Marco (CEO en stichter, 29 jaar) op zoek naar nieuwe mogelijkheden als ondernemer. Omdat zij samen een team vormden, heeft ook René (algemeen directeur, 41 jaar) besloten dat dit het juiste moment was om te beginnen aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. Het vertrek werd op 11 maart door Marco Aarnink tijdens de Grafische Vakbeurs in Gorinchem bekendgemaakt.Drukwerkdeal.nl en Printdeal.be waren de bedrijven van de jonge ondernemer Marco Aarnink . Het verhaal van deze internetdrukkerij is de Nederlandse invulling van de Amerikaanse droom. Marco Aarnink startte tijdens zijn opleiding Small Business en Retail Management aan de Saxion Hogeschool de formule Drukwerkdeal.nl, als afstudeerproject (oktober 2005). In februari 2014 werd People&Print Group, het moederbedrijf boven drukwerkdeal.nl en printdeal.be, voor 24 miljoen euro overgenomen door het wereldwijd opererende Vistaprint. Kees Arends zal nu de functie van algemeen directeur op zich gaan nemen. Hij was hiervoor algemeen directeur van Albumprinter, een toonaangevende online-aanbieder van fotoboeken en andere fotoproducten in Amsterdam.