Gedurende 10 dagen werd het KA Geraardsbergen omgetoverd tot een plaats waar de sterke samenwerking tussen onderwijs, defensie en de verschillende veiligheidssectoren onder de aandacht van het grote publiek werd gebracht. Het was een tiendaagse vol ervaringen met ondermeer een recruterings- en jobdag voor het leger, de expo '70 jaar luchtmacht' en tentoonstellingen rond 'WO I'. De vertrouwde Sea King reddingshelicopter was eveneens van de partij.

Tijdens het openingsevenement van 20 april werd de gewrapte staart van een F-16 onthuld in aanwezigheid van enkele prominenten uit de lokale politiek en van de luchtmacht. De ontwerpen voor beide zijden van de staart, werden gecreëerd door studenten van het KA (foto). Het opkleven werd uitgevoerd door KA-studenten van de 3e graad schilderwerk & decoratie.

Leverancier Dimix sponsorde met zelfklevende materialen van fabrikant Grafityp. Die zorgde op vraag van Dimix ook voor kennis en ondersteuning bij het wrappen door het ter beschikking stellen van de ervaren wrapping specialist Johan Moons. Het printwerk werd verzorgd door signmaker Wim Coessens, die ook docent is aan het KA.

Gedurende 10 dagen werd het KA Geraardsbergen omgetoverd tot een plaats waar de sterke samenwerking tussen onderwijs, defensie en de verschillende veiligheidssectoren onder de aandacht van het grote publiek werd gebracht. Het was een tiendaagse vol ervaringen met ondermeer een recruterings- en jobdag voor het leger, de expo '70 jaar luchtmacht' en tentoonstellingen rond 'WO I'. De vertrouwde Sea King reddingshelicopter was eveneens van de partij.Tijdens het openingsevenement van 20 april werd de gewrapte staart van een F-16 onthuld in aanwezigheid van enkele prominenten uit de lokale politiek en van de luchtmacht. De ontwerpen voor beide zijden van de staart, werden gecreëerd door studenten van het KA (foto). Het opkleven werd uitgevoerd door KA-studenten van de 3e graad schilderwerk & decoratie.Leverancier Dimix sponsorde met zelfklevende materialen van fabrikant Grafityp. Die zorgde op vraag van Dimix ook voor kennis en ondersteuning bij het wrappen door het ter beschikking stellen van de ervaren wrapping specialist Johan Moons. Het printwerk werd verzorgd door signmaker Wim Coessens, die ook docent is aan het KA.