Er wordt zelfs een extra prijs voor in het leven geroepen. Zo maken alle inzendingen een kans

Rien Berends, wedstrijdleider en oprichter van de wedstrijd: 'Uiteraard reiken we de extra prijzen alleen uit als de inzendingen dat rechtvaardigen. En natuurlijk kijken we nog steeds naar mooie inzendingen. Maar er zijn zoveel agenda's en kalenders die vooral functioneel zijn en juist daarom goed ontworpen. Het wordt de hoogste tijd dat ook die inzendingen meedingen naar een prijs en dus de mogelijkheid krijgen om publiciteit te genereren.' Als voorbeeld noemt Berends de Binnenvaart Agenda: 'Typisch een voorbeeld van een agenda waar veel mensen plezier aan beleven. Die kan prima meedoen aan de wedstrijd. Dat geldt in wezen voor alle agenda's en kalenders. Ik zou zeggen stuur maar in en wie weet?'

Over de jurering

De vakjury nomineert in de categorieën wandkalenders, bureaukalenders en agenda's drie inzendingen. Uit deze nominaties wordt per categorie een winnaar aangewezen en uit deze drie winnaars een overall prijswinnaar. Een aparte jury wijst namens de brancheorganisaties KVGO en Febelgra twee brancheprijswinnaars aan. Een speciaal samengestelde jury beoordeelt de inzendingen in de studentencategorie. Het opleidingsinstituut bepaalt op basis van kwaliteit het aantal inzendingen per opleiding met een minimum van drie en een maximum van tien. De jury kiest per opleiding een winnaar en uit deze winnaars een overall winnaar.

Over de Kalenderwedstrijd (KW)

De KW wordt in 2016 voor de 34ste keer georganiseerd. De organisatie is in handen van de onafhankelijke stichting Kalenderwedstrijd. De jury beoordeelt de inzendingen op 14 januari 2016. De uitreiking vindt plaats op 17 maart 2016. De locatie wordt nog nader bekendgemaakt.

Zie voor meer informatie www.kalenderwedstrijd.nl en www.kalenderwedstrijd.be.

Er wordt zelfs een extra prijs voor in het leven geroepen. Zo maken alle inzendingen een kansRien Berends, wedstrijdleider en oprichter van de wedstrijd: 'Uiteraard reiken we de extra prijzen alleen uit als de inzendingen dat rechtvaardigen. En natuurlijk kijken we nog steeds naar mooie inzendingen. Maar er zijn zoveel agenda's en kalenders die vooral functioneel zijn en juist daarom goed ontworpen. Het wordt de hoogste tijd dat ook die inzendingen meedingen naar een prijs en dus de mogelijkheid krijgen om publiciteit te genereren.' Als voorbeeld noemt Berends de Binnenvaart Agenda: 'Typisch een voorbeeld van een agenda waar veel mensen plezier aan beleven. Die kan prima meedoen aan de wedstrijd. Dat geldt in wezen voor alle agenda's en kalenders. Ik zou zeggen stuur maar in en wie weet?'Over de jureringDe vakjury nomineert in de categorie├źn wandkalenders, bureaukalenders en agenda's drie inzendingen. Uit deze nominaties wordt per categorie een winnaar aangewezen en uit deze drie winnaars een overall prijswinnaar. Een aparte jury wijst namens de brancheorganisaties KVGO en Febelgra twee brancheprijswinnaars aan. Een speciaal samengestelde jury beoordeelt de inzendingen in de studentencategorie. Het opleidingsinstituut bepaalt op basis van kwaliteit het aantal inzendingen per opleiding met een minimum van drie en een maximum van tien. De jury kiest per opleiding een winnaar en uit deze winnaars een overall winnaar.Over de Kalenderwedstrijd (KW)De KW wordt in 2016 voor de 34ste keer georganiseerd. De organisatie is in handen van de onafhankelijke stichting Kalenderwedstrijd. De jury beoordeelt de inzendingen op 14 januari 2016. De uitreiking vindt plaats op 17 maart 2016. De locatie wordt nog nader bekendgemaakt. Zie voor meer informatie www.kalenderwedstrijd.nl en www.kalenderwedstrijd.be.