De kleef-vouwmachine FlexFold 52i met een bijna volledig automatische setup, werd ontwikkeld voor de economische verwerking van kleine oplagen. De kleef-vouwmachine kan voortaan nu ook gesloten gladde oppervlakken zoals UV-gevernist, gemetalliseerd of gelamineerd karton kleven dankzij het inzetten van een plasma-behandeling.

Marcus Tralau, CEO van Kama: "Het gebruik van UV-vernis op verpakkingen zit in de lift, vooral bij digitaal beprinte verpakkingen en hoogkwalitatieve speciale edities. Daarom hebben we de plasma-behandeling toegevoegd als een efficiënte oplossing voor vouwkartonverpakkingen met UV-vernis, vooral indien de verpakkingsdrukkers bij het vernissen geen uitsparingen willen of kunnen voorzien op de kleefstroken van de verpakkingen." De eerste FlexFold 52i met de nieuwe optie is inmiddels verkocht.

Kama wordt in ons land door Libertec verdeeld.

De kleef-vouwmachine FlexFold 52i met een bijna volledig automatische setup, werd ontwikkeld voor de economische verwerking van kleine oplagen. De kleef-vouwmachine kan voortaan nu ook gesloten gladde oppervlakken zoals UV-gevernist, gemetalliseerd of gelamineerd karton kleven dankzij het inzetten van een plasma-behandeling. Marcus Tralau, CEO van Kama: "Het gebruik van UV-vernis op verpakkingen zit in de lift, vooral bij digitaal beprinte verpakkingen en hoogkwalitatieve speciale edities. Daarom hebben we de plasma-behandeling toegevoegd als een efficiënte oplossing voor vouwkartonverpakkingen met UV-vernis, vooral indien de verpakkingsdrukkers bij het vernissen geen uitsparingen willen of kunnen voorzien op de kleefstroken van de verpakkingen." De eerste FlexFold 52i met de nieuwe optie is inmiddels verkocht.Kama wordt in ons land door Libertec verdeeld.